Пиар експертът Максим Бехар коментира кинофестивала в Кан по БНТ

...
Пиар експертът Максим Бехар коментира кинофестивала в Кан по БНТ
Коментари Харесай

Максим Бехар: Мария Бакалова за втори път участва в изборите в САЩ

Пиар специалистът Максим Бехар разяснява кинофестивала в Кан по Българска национална телевизия с думите, че българската звезда Мария Бакалова е била едно от основните събития там. Той акцентира, че не става въпрос единствено за нейната прословута рокля, която провокира лавина от мнения в стилните среди. Според него българката се трансформира в част от наклонността Холивуд да излъчва политически послания.

„ Мария Бакалова за повторно взе участие в изборите в Съединени американски щати ”, това сподели Максим Бехар във връзка кино лентата „ Стажантът ”, в който тя влиза в ролята на Ивана Тръмп. Филмът споделя за младите години на някогашният президент и претендент за изборите наесен Доналд Тръмп.



Бехар напомни, че ролята на Бакалов в „ Борат 2 ”, с който тя блесна в Холивуд, също имаше огромен политически заряд. Ефектът беше изключително чувствителен за Руди Джулиани, който взе участие в много компрометираща сцена. Бившият кмет на Ню Йорк и тогава юрист на Доналд Тръмп понесе сериозен удар върху репутацията си и по-късно внезапно изгуби престижа си в американското общество.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР