Пианистката Росица Дяковска-майката на певицата Люси Дяковска и съпруга на

...
Пианистката Росица Дяковска-майката на певицата Люси Дяковска и съпруга на
Коментари Харесай

Люси Дяковска се сбогува с най-близкия си човеек

 Пианистката Росица Дяковска-майката на певицата Люси Дяковска и брачна половинка на огромния тенор Любомир Дяковски, умря на 5 февруари.

Мъжът й написа преди часове във Facebook:

" Благодаря Ви другари и сътрудници, които бяхте съпричастни в нашата тъга...благодаря на всички, с които през вчерашния ден от Параклис Мавзолея " Св. Георги Победоносец " изпратихме моята Роси към нейния ярък безконечен път ".

" След всички компликации, с които животът я накара да се бори, знаем, че в случай че не е на по-добро, то сигурно е на едно по-различно и умерено място, където един ден ще се съберем още веднъж ", изплака болката си Люси. Талантливата пианистка, свързала креативния си път и с историята на Плевенската опера " Христо Бръмбаров ", съчетаваше сполучливо доста житейски функции:дъщеря на основателя на Северняшкия отбор Иван Вълев, брачна половинка на тенора Любомир Дяковски, през днешния ден шеф на Плевенската филхармония, майка на поп певицата и на старши треньора на баскетболния " Спартак " -Плевен, щастлива баба на две внучета. Тя с право е считана за един от най-хубавите корепетитори на България, напомня вестник " Минаха години ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР