Пианистът и шеф на Ку-ку Бенд“ Евгени Димитров - Маестрото

...
Пианистът и шеф на Ку-ку Бенд“ Евгени Димитров - Маестрото
Коментари Харесай

Маестрото се оказа голям палавник! Новата му булка е по-млада от сина му!

Пианистът и началник на " Ку-ку Бенд “ Евгени Димитров - Маестрото е на път да задмине някогашния футболист Благой Георгиев по бракове и деца. В средата на юни на загадка женитба на морето той се врече във безконечна честност на водещата на новините по bTV Виктория Готева. Младоженците обаче пазели в цялостна загадка връзката си сватбата си, която споделили единствено с най-близките си хора пише  " Галерия “.

Евгени е имал връзки с десетки млади дами и три деца от три разнообразни дами. Преди Вики обаче се е решил на женитба единствено един път. Избраницата му е майката на първия му наследник – джаз музикантката Михаела, известна с псевдонима с псевдонима Мишел Дийн. Бракът им просъществува доста малко и се разпадна още през 90-те. 

Никой в никакъв случай не е очаквал от Евгени да се ожени наново. Разликата във възрастта на двамата влюбени е близо 27 години. Той през януари чукна 54, а тя скоро би трябвало да духне 28 свещички. Искрата посред им е пламнала преди 3 години по време на уроци по пиано, които Маестрото давал на младата Вики. Как се е стигнало. до такава степен, че да й преподава, не е ясно, тъй като дясната ръка на Слави надали дава уроци на всички, които желаят да се образоват при него. За младата новинарка обаче очевидно е направил изключение и от урок на урок се е стигнало до сватбата в Лозенец. 

Огромната разлика сред Евгени и неговата нова младоженка е изцяло в стила на музиканта, който от няколко години е и шеф на малкия екран на Слави 7/8 ТВ. Единствената жена, която е била почти на неговите години, когато е бил с нея, е първата му брачна половинка Мишел. Двамата се разделят малко след раждането на сина им Венелин. Момчето към този момент е на 28 години – по-голям от новата си мащеха. 

Разводът на татко му и майка му идва, откакто Маестрото се увлича по 18-годишната ученичка Радослава. Връзката му с нея се разпада по-бързо и от брака с Мишел. Следват многочислени креватни забежки, до момента в който се стига до връзка с рекламистката.

Ела Наумова, която към момента е студентка, когато сграбчва вниманието на Евгени. През 2004-та тя му ражда близнаците Кристиян и Александър. Сашко обаче напуща този свят, когато е единствено на година и половина. Детето е с тежки увреждания и издъхва на: операционната маса. До през днешния ден това е най-голямата покруса в живота на Димитров. 

" Две години живях в пъкъла ", признава той след време, предизвикан от битката на майките на деца с увреждания, чиито митинги в " Шоуто на Слави " настойчиво поддържат. Смъртта на детето поставя завършек на връзката на музиканта с Ела.

След нея в живота му влиза балерината от " Магаданс " Нели Желева. Тя е майка на най-малкия му наследник. Но и тази обич е къса. Говори се, че след нея в леглото на Димитров се е настанила художничка, а какъв брой други са минали през него, до момента в който пристигна ред на новинарката Виктория, не е ясно. Но щом се е стигнало до брак с Готева, нещата евентуално са съществени. Евгени е безапелационен, че желае момиченце от следващата си жена.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР