Пианистът Евгени Генчев е гледал две чужди деца. Това сподели

...
Пианистът Евгени Генчев е гледал две чужди деца. Това сподели
Коментари Харесай

Ергена Евгени любел майка с две двеца

Пианистът Евгени Генчев е гледал две непознати деца. Това показа самият той в епизод от шоуто „ Ергенът ”, в което сега е основен воин. Малко преди да одобри присъединяване в риалитито, музикантът имал връзка с жена с две деца. В началото му било доста мъчно, само че последователно проблемите били изгладени и тази връзка го трансформирала в индивида, който е през днешния ден.

В риалитито „ Ергенът ” Евгени търпеливо изслушва всичко, което му споделят претендентките за неговото сърце, само че мъчно споделя детайлности за себе си. Изключение направи с една от участничките – Елена, която тази година минава за най-интелигентната мома в шоуто наред с пухкавата Пам Велидис. Би Ти Ви излъчи предходната седмица запис от среща на пианиста с Елена, в която дамата с подготвеност хвърля облекла и задръжки и плува без горнище дружно с 33-годишния музикант. Той толкоз се отпуска с нея, че й споделя по какъв начин е имал връзка с жена с две деца малко преди да влезе в риалитито.

От Би Ти Ви, несъмнено, са инсталирали записа, изрязвайки част от информацията. От това, което е останало, обаче излиза наяве, че на Генчев не му е било елементарно да се оправи с двете непознати деца. Той споделя, че се е чувствал обезпокоен и първоначално е изпитвал големи усложнения в общуването с дребните. Логично е за тях да е било мъчително да го виждат с майка си. Младият мъж обаче се постарал и с доста самообладание и деликатност съумял да се сближи с дребните. Бил на 28-29 години, когато се е срещнал с въпросната жена, и май е живял с нея, написа " Уикенд ".

„ Не бях узрял за това, в началото ми беше доста мъчно. Тази жена доста ми оказа помощ да стане това, което съм през днешния ден. Но беше доста сложен развой. Имах предпочитание да се преборя с това, може би по тази причина неумишлено съм се вкарал в такава проблематична обстановка. Но в последна сметка стигнахме до миг, в който децата ме търсеха за образец, те ме търсеха за съвет и мисля, че научих извънредно доста от тях. Много трябваше да откърша от себе си, с цел да вървят нещата. Много мъчно беше и можеш да си представиш раздялата ”, описа Евгени на Елена, която го награди за това признание с великодушни целувки. Връзката била дълга и сериозна. Малко след раздялата музикантът приел присъединяване в риалитито на Би Ти Ви.

Преди да влезе в шоуто, Евгени, който от години живее в чужбина, е подготвил завръщането си вкъщи, в родния Пловдив, стана ясно от същия епизод. Щял да се откри в наследствената къща, в която е живял, откакто навършил 10 години. „ Там е остарялото пиано, на което съм се учил да изсвирвам и съм му взел живота, там ми е роялът, багажът – всичко ”, изясни пианистът на Елена. Липсвала му единствено „ господарка ” на дома, която се надявал да откри в шоуто. Елена пък била уверена, че може да е почтена господарка на неговата пловдивска къща.

Татуирната редакторка, също като ергена, за който се бори, е от Пловдив. Но и тя като него с години е живяла в чужбина. Била се открила в Берлин, само че си пристигнала в България, откакто брат й изгубил детето си. Той мъчно се справял с тежката загуба и тя се върнала, с цел да му помогне да се оправи с депресията. Именно нещастието на брат й стана мотив да се заприказва за деца и Евгени да показа, че има прочут опит с развъждането им. Явно към този момент е подготвен да стане татко, стига единствено да откри жена, която да му роди наследници.

Малко откакто въпросният епизод бе излъчен от Би Ти Ви, потеглиха клюки, че единствено след два месеца Евгени считал да подвига женитба с Елена. Именно тя била победителката в риалитито, получила годежен пръстен във финалния епизод. Двойката нямала право да оповестява за връзката си преди финала на сезона. Влюбените били помолили за поверителност сватбената организация, която провела детайлностите към най-щастливия им ден. Сватбата щяла да се състои в родния и на двамата Пловдив. Засега не е изцяло ясно дали има истина в тези клюки, или става въпрос за следващ слух към риалитито.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР