Пианистът Антони Дончев и поетесата Мария Донева ще сплетат в

...
Пианистът Антони Дончев и поетесата Мария Донева ще сплетат в
Коментари Харесай

„Джазът пее на български“ тази вечер в Археологически музей Варна

Пианистът Антони Дончев и поетесата Мария Донева ще сплетат в едно джаз и лирика. От 21:15 часа довечера (8 юни) красиви джазови мелодии с истински български текстове ще зазвучат на сцената на Археологическия музей във Варна.

Проектът„ Джазът пее на български “ е част от обилната стратегия на тазгодишното издание на интернационалния сценичен фестивал „ Варненско лято “. Останалите музиканти на сцената са Марина Господинова, която извършва вокалните партии, и тромпетистът Венцислав Благоев.

Събитието гали сетивата на влюбените в музиката към този момент 13 години. На 8 юни феновете ще чуят по какъв начин класики като „ Дезафинадо “, „ Водите на март “, „ Трябва да вярваш в пролетта “ и още доста други добиват ново и още по-богато подстрекателство.

Билети за „ Джазът пее на български “ се продават на касите на Фестивалния конгресен център – Варна, както и онлайн на този линк:

Събитието се реализира с поддръжката на стратегия „ Достъп “ на Фондация „ Арт Офис “, финансирана от Национален фонд „ Култура “.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР