PHOENIX (AP) — No Labels, групата, която се подготвя за

...
PHOENIX (AP) — No Labels, групата, която се подготвя за
Коментари Харесай

Съдия казва, че No Labels може да блокира кандидатите да се кандидатират за длъжности, различни от президент в Аризона

PHOENIX (AP) — No Labels, групата, която се приготвя за възможна президентска акция на трета страна, може да забрани на членовете да употребяват нейната линия за гласоподаване да се кандидатира за служба в Аризона, постанови федерален арбитър във вторник.

Решението пази напъните на групата да поддържа надзор и секретност към интервенциите и финансите си, защото критиците на Доналд Тръмп предизвестяват, че No Labels може да помогне за връщането на Тръмп към Белия дом посредством изсмукване на гласоподаватели, които другояче биха дали своят вот за някогашния президент.

Съдия блокира държавния секретар на Аризона Ейдриън Фонтес да признае претендентите, които желаят да се кандидатират за служба под знамето „ Без етикети “, с изключение на към момента неизбрания билет на партията за президент и вицепрезидент.

Фонтес, демократ, назова решението „ безусловно неправилно “ и даде обещание да апелира. Той предизвести, че решението може да попречи на близо 19 000 членове на партията „ Без етикети “ да не гласоподават на първич...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР