Philips заяви в понеделник, че ще спре да продава своите

...
Philips заяви в понеделник, че ще спре да продава своите
Коментари Харесай

Philips ще спре продажбите на апарати за сънна апнея в САЩ след глобалното изтегляне през 2021 г.

Philips съобщи в понеделник, че ще спре да продава своите апарати за сънна апнея в Съединени американски щати, повече от две години откакто холандският производител стартира да изтегля дихателните устройства за евентуални опасности за здравето.

Ходът идва, откакто Philips се съгласи с декрет за единодушие с Администрацията по храните и медикаментите и Министерството на правораздаването, което може да коства на компанията близо 400 милиона $.

През юни 2021 година Philips изтегли избрани дихателни устройства, създадени сред 2009 година и 26 април 2021 година, и някои вентилатори, публикувани от 15 април 2021 година до 24 май 2021 година

„ Полиуретановата (PE-PUR) пяна въз основата на полиестер, употребена в тези устройства за понижаване на звука и вибрациите, може да се разпадне “, написа FDA на страницата си за евакуиране.

„ Ако това се случи, черни части пяна или избрани химикали, които не се виждат, могат да бъдат вдишани или погълнати от лицето, употребяващо устройството “, продължава известието....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР