Philips Momentum Designed for Xbox има огромен екран с диагонал ...

Philips Momentum Designed for Xbox има огромен екран с диагонал

MMD пуска Philips монитор специално за Xbox


Philips Momentum Designed for Xbox има голям екран с диагонал 55 инча за потапяне в игрите
(снимка: MMD)

П ървият в света екран, основан особено за геймърските конзоли Xbox, е моделът Philips Momentum Designed for Xbox. От самото начало той е планиран да обезпечи ултимативно прекарване на почитателите на Xbox, оповестиха от MMD, лицензен сътрудник на Philips монитори.

Philips Momentum задава стандартите при игра на Xbox. Включването на новата спецификация HDMI 2.1 разрешава конзолна игра от последващо потомство с 4K резолюция и 120Hz периодичност на освежаване за ултра чисто и гладко геймърско показване.

Мониторът обезпечава оптималната, валидирана за Xbox Series X продуктивност, от момента, в който го включите. Philips Momentum Designed for Xbox ще бъде разполагаем с екран с голям диагонал от 55 инча (139,7 см) за потапяне в игрите.

За разлика от тв приемниците, геймърските монитори Philips Momentum са основани тъкмо за игра – с ниска инертност и малко закъснени е, поради които обезпечават доста по-плавно и реалистично игрово прекарване. Малкото входно забавяне на сигнала е преимущество в динамичните игри, тъй като действието на играча се изобразява доста по-бързо на екрана.

Върховият модел в гамата – 55-инчовия Philips Momentum (559M1RYV) – ще включва и особено планиран саундбар от инженерите на Bowers & Wilkins, английски производител на озвучителни тела, неведнъж награждаван за своите новаторски дизайни и инженерни достижения.

Philips Momentum Designed for Xbox включва особено планиран саундбар
(снимка: MMD)

Philips Momentum поддържа още технологии като DisplayHDR 1000, Variable Refresh Rate за плавна игра и Always Low Latency за моментална реакция на дейностите. Наличният режим Xbox Game Mode предлага специфични настройки на качеството на картината за Xbox.

Моделът е минал през задълбочено координиране, тестване и валидиране от инженерите на Microsoft и TPV , с цел да се подсигурява неговата безупречна съгласуемост и реализиране на високите упования на почитателите на Xbox.

Първият модел Philips Momentum Designed for Xbox с диагонал 55 инча ще бъде разполагаем на пазара през август на целесъобразна последна цена от €1399 . Още модели се чакат в околните месеци.

Източник: technews.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg