PHD Media, част от Omnicom Media Group, бе избрана за

...
PHD Media, част от Omnicom Media Group, бе избрана за
Коментари Харесай

Campaign избра PHD Media за Медийна мрежа на годината за 2018 за целия регион EMEA

PHD Media , част от Omnicom Media Group, бе определена за победител в категория „ Mедийна мрежа на годината 2018 за район EMEA “ (Европа, Близък Изток и Африка), от влиятелното лондонско издание за медия и реклама Campaign . Наградата на Campaign отива за PHD Media, в година в която организацията завоюва 132 състезанието за нов бизнес в района, усили екипа си с 275 нови чиновници и завоюва 73 награди на промишлеността.

„ Абсолютен победител в категорията “, обобщават в обявата от Campaign, базирайки се на звездната за PHD Media 2018 година, в която организацията има извоюван нов бизнес в района за над 700 млн. $. В допълнение се загатват и към този момент завоюваните първи места, по-рано през 2018 година, на други два от водещите за промишлеността интернационалните фестивали - Eurobest и Cristal Festival.

Успехът на PHD Media и множеството извоювани награди се дължат на непрекъснатия блян да поддържат растежа на своите клиенти, предлагайки им неповторими стратегически решения, а освен силата си на огромен по размери бранд. Това още един път затвърждава репутацията й на една от най-находчивите и изобретателни медийни мрежи в света.

Вътрешната просвета и дух в PHD също получават висока оценка от журито на Campaign, отбелязвайки световната тактиката на организацията да ангажира чиновниците от всички пазари „ на място “ в образования за стимулиране на местни начинания за обществена отговорност и приобщаване на хора в усложнение.

„ За нас е огромна чест е да бъдем приети от влиятелно издание като Campaign. 2018 е феноменална година за PHD EMEA. Изключително сме горди от непрекъснатия напредък на бизнеса ни и бихме желали да благодарим на всички наши чиновници, клиенти и сътрудници за тяхната религия и ангажираност към PHD. В основата на нашия напредък е мантрата на PHD, нашата визия и просвета за намиране на по-добър метод във всичко, което вършим. Иминалата изключителна година е самопризнание за всички наши гении, които се стремят да вършат тъкмо това за клиентите ни всеки ден”, cпoдeля Йън Кларк, основен изпълнитeлeн диpeĸтop нa PHD за EMEA.

PHD България е горделив представител на PHD network. Агенцията е основана в България през Ноември 2011, като част от Оптимум Медия Груп, а през Септември 2012 получава лиценз за извънредно посланичество на PHD за България.

От тогава до през днешния ден PHD България реализира удивително развиване, като за последните 4 години има непрекъснат растеж и доста нарастване на бизнеса, в това число утроявайки екипа си от опитни експерти в сектора.

За положителните и постоянни резултати на българското поделение на PHD Network спомагат както работата с водещи клиенти в разнообразни браншове, по този начин и салдото сред интернационалните и локални компании.

Част от тях са огромни компании като: LIDL, Telenor, KBC group, MFG Group, Aroma, Wizz Air, Pernod Ricard, Groupama.

За повече информация може да ревизирате тук.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР