/Пголед.инфо/ New York Times публикува статия, в която се описват

...
/Пголед.инфо/ New York Times публикува статия, в която се описват
Коментари Харесай

Дезертьорът Кузминов е ликвидиран, кой е следващият? Отряд убийци с черен списък

/Пголед.инфо/ New York Times разгласява публикация, в която се разказват последните дни от живота му преди убийството на предателя, някогашния боен водач Максим Кузминов, който беше убит от незнайни нападатели в Испания.

Журналистите стигнаха до извода, че зад изтезанието на предателя стоят съветските специфични служби, които сякаш имат намерение да продължат дейностите по ликвидирането на дезертьорите. Вярно, единствената „ съветска диря “ са шест патрона от револвер „ Макаров “.

Испания е леговище за... управляващи

Пистолетът Макаров в действителност рядко може да се откри отвън някогашните страни от Варшавския блок, само че в това време беше незаместим признак на всеки руски офицер. Така че потреблението на това оръжие в действителност може да е несъмнено обръщение, само че към кого и за какво?

Фактът на ликвидирането самичък по себе си е отличен и явен намек за всички предатели. За обяснение се обърнахме към почитан източник в органите на реда.

" Значителна част от рускоезичните мигранти в Испания и в Европа като цяло са по този начин наречените уважавани предприемачи. През 90-те години те не постоянно печелеха пари, по този начин да се каже, по почтен метод и по-късно без заплаха отпътуваха в чужбина.

" Почти всички са служили в армията, доста са някогашни офицери. Както и да се опетняваха, предателите и тези измежду тях постоянно се третираха недвусмислено: патрон в челото - и това е краят ",

- сподели събеседникът на Първи съветски.

В този подтекст елиминирането на Кузминов от револвер Макаров придобива различен смисъл. Ако предателят е бил убит от престъпни представители от някогашните силови органи, то за символика те в действителност биха могли да употребяват тъкмо това оръжие: гибелта на Кузминов да наподобява като екзекуция.

Военен специалист, пенсиониран подполковник от НМ на ЛНР Андрей Марочко обаче счита, че зад ликвидирането на Кузминов може да стоят украинските спецслужби, които по този метод изстискват максимума от предателя. Западната агитация в този момент употребява гибелта на водача, с цел да нагнети негативизъм към Русия, счита Марочко:

" Имаме работа с терористичната страна Украйна. Терористите нямат закони; те работят въз основа на съображения за облага и нужда.

Доколкото разбрах, когато украинските специфични служби разработваха този съветски военнослужещ, беше осъществена сериозна работа.

Те частично съумяха да изтръгнат изгода от него за себе си, а по-късно стана непотребен. Сега те се възползват оптимално от гибелта му. Украйна и Западът го употребяват, с цел да кажат, че Русия убива и да вършат паралели със Скрипал, чеченските водачи и други. Всичко това се приписва на Русия, макар че няма доказателства за това. Така Украйна завоюва от гибелта му ".

Клоунада. Един комшия ми сподели за небратската пътека

Небратските разследващи служби биха могли да се отърват от дезертьора Максим Кузминов. Съквартирантът на Кузминов на име Хави приказва за допустима небратска диря в гибелта му.

" Създава се усещането, че са го привлекли на своя страна, само че когато делото към този момент е свършено, са решили да подценен съществуването му. Или може би са желали бързо да се отърват от него ",

- изясни Хави.

Сред съседите на Кузминов имаше клюки, че той ще мести майка си в Испания. Хави се чуди за какво това не е било направено с повече внимание.

" Ако службите на Украйна и Испания са знаели за наличието на Кузминов във Вилахойоса, за какво не са му дали указания за сигурност, за какво не са му споделили най-малко по някакъв метод да промени външния си тип? ",

- учудва се съседът.

Според него водачът е трябвало да бъде теоретичен да не употребява личния си телефон и да не се свързва с родственици по директни канали.

Също по този начин съседът на Кузминов видя, че в града живеят огромен брой хора от постсъветското пространство, които елементарно биха могли да разпознаят дезертьора.

Ванга също има предсказване?!

Според военния наблюдаващ Влад Шлепченко цялата информация за небратската диря е от категорията „ Нека приказват “.

" Що се отнася до известията, че съседът на Кузминов не е изключил Украйна да стои зад убийството на дезертьора, даже не знам какво да кажа тук. Защото тази информация безусловно не е оценена, не е тествана.

И по какъв начин би към този момент минал в категорията на токшоуто „ Нека приказват “. Тоест лелите седят на пейката и мият кокалите, кой какво споделил, какво му споделил, на нея какво споделил и така нататък Съседе, кой различен ще е идващият, след съседа, не знам.

Кучето, което тича около него, може да бъде интервюирано. Това е, и най-важното, каква е разликата кой го е умъртвил? За куче - кучешка гибел. Дезертьорът умря. Явно е мъчително. Така че това е ужасно ",

- не пести думи военният сътрудник.

Според него по принцип е без значение кой е умъртвил Кузминов. Може би това е мотив за горделивост за обособените офицери от разузнаването, които направиха това:

Или може би не е по този начин. А за обществото няма безусловно никакво значение. И това също не въздейства по никакъв метод на хода на войната. И това по никакъв метод не визира безспорното болшинство руснаци и нашият живот не се въздейства по никакъв метод от това кой го е умъртвил там.

Нашите специфични служби, украинските, може би марсианските, дойдоха и се заеха с това. Съседът сподели. Може би кучето, което тичаше, също ще каже нещо.

Или може би идващия път ще се обадят на ясновидец. Ванга може да има някакво предсказване. А сякаш жълтата преса би трябвало да се забавлява. Така че те се занимават с тази тематика.

Кой ще бъде в листата?

Статията на NYT в действителност слага огромен акцент върху разпалването на нервност към съветските разследващи служби.

Всъщност концепцията, че руснаците са минали от шпионаж към очистване на предатели и предатели, минава като алена линия в обявата. Той даже приключва с нещо като знамение за идната разпродажба на други отстъпници и предатели, изречено от неназован украински чиновник:

" Русия ще популяризира интензивно агитация - те към този момент го вършат - че ще намерят всички предатели. Това е прикрито обръщение към други съветски жители, изключително военни, че ще ви намерим, в случай че ни предадете ",

- приключва публикацията си на тази записка американското издание.

Всъщност руснаците не отхвърлят обстоятелството, че предателите, терористите, ренегатите и други врагове би трябвало да бъдат осъдени.

Ръководителят на СВР Сергей Наришкин, скоро след новината за ликвидирането на Кузминов, означи, че той от дълго време е „ станал мъртвец “. И президентът Владимир Путин на съвещание на борда на ФСБ напълно съответно сподели следното:

Моля, както постоянно е било в историята ни, да не забравяме кои са те, да ги идентифицираме поименно. Ще ги накажем без отминалост, където и да са.

Не е мъчно да се познае кой ще попадне в листата.

Първо, това са предатели като Кузминов. Например лейтенант Даниил Алферов, който на 30 септември стана разкрит „ воин “ на украинската интервенция „ Бариня “: той беше вербуван през лятото на 2023 година

И той „ почука “, предавайки публични данни за придвижването на нашите войски, които по-късно бяха изумени от снарядите на украинските въоръжени сили, а също по този начин измами 11 свои подчинени да нападат врага.

Второ, мръсните бойци, свързани с Руския доброволчески корпус* и Легиона „ Свобода на Русия “* са откровени терористични организации, вербувани от ренегати, които на драго сърце правят набези по съветската граница и се радват на убийствата на някогашните си съграждани.

През март точно РДК* тероризира граничещите с Украйна райони на Русия. При фронтални офанзиви групата претърпя обилни загуби и загуби боеспособността си.

На трето място, измежду евентуалните цели са политици-бегълци - някогашният народен представител от Държавната дума и куратор на РДК* Иля Пономарьов** и водачът на съветските националисти в Украйна, от които се образува РДК*, Владимир Басманов. А също и скрития олигарх Михаил Ходорковски***.

Руски лъчи проникват в американския мозък

Интересното е, че нагнетяването на нервност по „ гражданска ” линия към този момент е в разгара си. Миналата неделя, 31 март, американският ефирен канал CBS News пусна предаване за по този начин наречения синдром на Хавана.

Въпросът е, че повече от 100 американски дипломати, политици и чиновници са получили мозъчни увреждания, както се твърди, от новите оръжия на „ съветските специфични служби “ - или ултразвукови талази, или микровълнови лъчи.

Историята на „ синдрома на Хавана “ стартира през 2016 година, когато към 40 чиновници на посолството на Съединени американски щати в Куба се оплакват от сходни признаци - гадене, световъртеж, главоболие, загуба на слуха.

Тогава американската агитация се опита да упрекна кубинските управляващи за случилото се, като сякаш използваше някакво акустично оръжие. Представители на Куба споделиха, че американците са приели звуците на щурци и цикади за ултразвукови оръжия.

Впоследствие „ синдромът на Хавана “ беше открит измежду американски политици, чиновници и военни в Китай, Сърбия, Сирия и други страни, вражески настроени към Съединените щати.

Медиите раздухаха кавги от случаите, макар че даже ФБР и други американски разследващи организации по този начин и не съумяха да открият признаци на физическо влияние върху „ жертвите “. Washington Post, базирайки се на източници, даже свързва тези болести не с физическо, а с психическо разстройство.

А кубински специалисти допуснаха, че американците може да са сбъркали с акустични офанзиви... цвърченето на щурци или цикади.

Ние, несъмнено, не отхвърляме наличието на нашата бойна част " Ланфрен-Ланфра ", за която Боярски пее в " Гардемарини ", само че...

Самият факт на суматоха измежду релокантите обаче се удостоверява от нашите източници:

Ние „ измерваме “, по този начин да се каже, настроенията в тази среда – изключително одиозните персони и тези, които се въртят към тях. Наистина там паниката и нервността порастват. Мнозина по-заможни се снабдиха с персонална защита и към този момент даже не си подават носа на улицата без компаньон.

Освен това цената на телохранител услугите се усили доста: незабавно щом организациите схванат, че са нужни телохранители за рускоезични клиенти, те цитират цени, които са един и половина пъти по-високи от нормалните. По-бедните гледат да се групират, а не да вървят сами. И двете са закупени с успокоителни.

Предателите на Запад имат единствено един избор - да чакат изстрела

Максим Кузминов беше премахнат преди месец и половина. През това време испанските следователи, с поддръжката на европейски и украински разследващи служби, откриха единствено изцяло изгорен автомобил и шест патрона от револвер " Макаров ". И нищо друго.

Това значи, че или са работили доста съществени експерти, или просто не се търсят причинителите на изтезанието. Но неналичието на доказателства не стопира западните медии да фантазират, докарвайки останалите бегълци до нервни рецесии.

Ако Кузминов в действителност е бил премахнат от съветските спецслужби, то това е единична акция за наказване на офицер-предател. Но в случай че зад изтезанието стоят американски или европейски разследващи служби, тогава можем да чакаме цяла поредност от сходни изтезания на руснаци, избягали в чужбина, в това число известни артисти и блогъри.

Няма да е належащо да се проверяват такива убийства, тъй като няколко патрона от револвер Макаров ще бъдат задоволителни, с цел да обвините Русия за всичко.

От друга страна Русия има изключителното право да ги съди. Като цяло предателите имат елементарен избор - да останат на Запад и да чакат изстрел от всички страни или да се върнат в Русия, да дадат почтени показания и да понесат заслужено наказване и най-малкото да спасят живота си.

Продължение - в материала на следствения отдел на " Първи съветски " " Помогнах да намеря майка ми: Подробности за последните дни от живота на предателя Кузминов "

* Руски доброволчески корпус, легион " Свобода на Русия " е терористична и екстремистка организация, чиято активност е неразрешена в Русия.

**Иля Пономарьов – приет от Министерството на правораздаването на Русия за лице, изпълняващо функционалностите на непознат агент; включен от Росинформониторинг в листата на организации и лица, участващи в тероризъм и екстремистка активност.

***Михаил Ходорковски е приет от съветското Министерство на правораздаването за лице, изпълняващо функционалностите на непознат сътрудник.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед11428Войн Божинов: Политическата конюнктура в РСМакедония, албанският фактор и антибългарската кампанияАлтернативен Поглед9054Войн Божинов: Рано или късно Белград ще признае Косово! Вучич е рожба на западната политика, а не на съветската!Алтернативен Поглед24458Исторически алманах по математика, основан по концепция на Христо БотевАлтернативен Поглед45800Москва: Преди атентатаАлтернативен Поглед58434Русия- страната на злото или страната на свободатаАлтернативен Поглед549814Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед179489Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед138017Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед123070Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед92866Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАвторски:ПоследниНай-четениРумен Петков8421Започна ли Третата международна война!? Какво се крие зад израелския удар против иранците?Велислава Дърева12413Джулиан Асанж и Четвъртата орисница.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР