PGMOL вече бяха принудени да потвърдят, че Дейвид Кут е

...
PGMOL вече бяха принудени да потвърдят, че Дейвид Кут е
Коментари Харесай

PGMOL потвърдиха кого подкрепя Дейвид Кут като рефер, критикуван за решението на Ман Юнайтед

PGMOL към този момент бяха принудени да потвърдят, че Дейвид Кут е почитател на Нотс Каунти, защото обвиняванията, че поддържа Манчестър Юнайтед, се появиха още веднъж по време на конфликта им с Лутън.

Реферът беше индивидът, който вземаше решенията на Kenilworth Road и провокира възторг, когато не съумя да изгони Каземиро през първото полувреме. Бразилецът получи жълт картон и минути по-късно извърши безсрамен фаул, само че съумя да избяга от второ жълто, макар че играчите на домакините заобиколиха съдията.

Винаги е съществувало схващането, че топ клубовете получават преференциално отношение от публични лица и единствено от Кут подхрани този роман, когато не съумя да уволни Каземиро. Ерик загар Хаг избра да изтегли някогашния състезател на Реал Мадрид на полувремето, с цел да избегне риска да остане до 10 души.

Бившият състезател на Юнайтед, трансформирал се в специалист Гари Невил признава, че е бил сюрпризиран да види Каземиро да остава на терена. Той сподели на Sky Sports: „ Той просто се хвърли, откакто загуби топката,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР