ПГДС Цар Иван Асен II Хасково празнува днес 56 години

...
ПГДС Цар Иван Асен II Хасково празнува днес 56 години
Коментари Харесай

Кметът Станислав Дечев към учениците и учителите от ПГДС "Цар Иван Асен II": Всеки Ваш успех, е успех за Хасково!

ПГДС " Цар Иван Асен II " Хасково чества през днешния ден 56 години от основаването си. Гост на асеневци беше кметът на Община Хасково Станислав Дечев.
 
 Кметът на Хасково Станислав Дечев Кметът на Хасково Станислав Дечев Източник: Община Хасково
" Винаги, когато пристигам в гимназия " Цар Иван Асен II " срещам усмихнати и горди с триумфите си младежи. Виждам амбициозни учители, които учат децата ни да побеждават на национални и интернационалните конгреси. А опитът и партньорството с Вашето учебно заведение ми потвърждават, че тук се работи динамично. Тук всеки нов план, в действителност към този момент е предпоследен. Защото във Вашето учебно заведение се учите освен по какъв начин да градите, тук вие се научавате да надграждате. Сега ни следва дружно да осъществим несъмнено най-иновативната концепция. Тя е неповторима освен за Хасково, само че и за целия район и това е Центърът за високи достижения, който ще даде опция за още по-модерно и качествено обучение в синхрон с динамичността на цифровия свят. От цялото си сърце Ви поисквам да бъдете здрави, все по този начин стимулирани и все по този начин почтено да представяте Хасково и учебното заведение си на национални и интернационалните конгреси. Защото, убеждавам Ви, всеки Ваш триумф, е триумф за Хасково! Честит празник! ", сподели в обръщението си кметът Станислав Дечев.
 
 Кметът Станислав Дечев към учениците и учителите от ПГДС Кметът Станислав Дечев към учениците и учителите от ПГДС " Цар Иван Асен II ": Всеки Ваш триумф, е триумф за Хасково! Източник: Община Хасково
Директорът на ПГДС " Цар Иван Асен II " Маргарита Топалова отличи спечелили в Училищния конкурс за снимка, рисунка, есе и стихотворение на тематика " Моето учебно заведение ". Празникът продължи с футболна среща сред тимовете на Царската гимназия и ЕГ " Проф. доктор Асен Златаров ". В събота, 23 март 2024г., честванията във връзка годишнината от основаването на учебното заведение и 794 години от билката при Клокотница ПГДС " Цар Иван Асен II " не престават с поход до паметника на цар Иван Асен II.
 
 Кметът Станислав Дечев към учениците и учителите от ПГДС Кметът Станислав Дечев към учениците и учителите от ПГДС " Цар Иван Асен II ": Всеки Ваш триумф, е триумф за Хасково! Източник: Община Хасково
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР