PGA Tour одобри нова програма този сезон, за да гарантира,

...
PGA Tour одобри нова програма този сезон, за да гарантира,
Коментари Харесай

PGA Tour предложи на новобранците $500K предварително. Само 8 от тях имаха нужда от него

PGA Tour утвърди нова стратегия този сезон, с цел да подсигурява, че новобранците и множеството приключили Korn Ferry Tour получават $500 000 авансово. Тези пари ще бъдат възобновени от облагите им, с цел да е несъмнено, че никой не е изгубил пари.

Длъжностните лица от турнето към момента пресмятат „ Програмата за гарантиране на облагите “, макар че единствено осем от 27-те новобранци, приключили цялостен сезон (15 събития или повече) не съумяха да доближат $500 000. Всички като се изключи един от тях се върнаха в Q-school тази седмица.

Колко коства обиколката, към момента следва да се дефинира. Комисарят на PGA Tour Джей Монахан предвижда $2 милиона до $3 милиона - пари, изразходвани за компенсиране на разликата, в случай че играчите не доближат $500 000 - макар че това е, което към момента се пресмята.

Новобраните имаха опция да получат парите авансово. Но програмата беше за всеки изцяло освободен състезател, което можеше да бъде потребно за Кевин Киснър в една странна година. Той беше...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР