"ПГ "" счита за недопустима намеса във вътрешните работи на

...
"ПГ "" счита за недопустима намеса във вътрешните работи на
Коментари Харесай

Възраждане: Крайно неприемлиево е американски политици да заплашват със санкции българската държава

"ПГ " " смята за неприемлива интервенция във вътрешните работи на Р България изявлението на Клаудия Тени, член на Републиканската партия, народен представител в Камарата на представителите на Съединени американски щати, член на комисията по външни работи, за допустимо налагане на наказания против България, поради изразената ни позиция за Република Северна Македония ". Това се споделя в декларация от името на парламентарната група, прочетена от Искра Михайлова.

Крайно неприемлиево е американски политици да заплашват със наказания българската страна, се показва в текста.

От " " упорстват българското държавно управление да извика посланика на Съединени американски щати у нас и да обърне внимание, че, макар американските бази на наша земя, България е суверенна страна и българската външна политика се дефинира напълно на съображение на българските национални ползи. Правителството би трябвало да упорства за невмешателство на Съединени американски щати във вътрешните работи на страната и определянето на външната ни политика, приканват от " ".

Българските политици, както и Народното събрание, неведнъж са заявявали, че е неприемлив компромис с българската история, език и национална еднаквост, се акцентира в текста.

"Изразяваме безпокойствие и паника поради изказвания на македонски медии и политици с език на омразата, ориентирани към България, както и намесата от страна на Съединени американски щати и обособени американски политици по т.нар македонски въпрос ", се декларира в декларацията.

Считаме, че до момента в който се употребява език на омразата във връзка с България, и се отхвърлят българската еднаквост, история, просвета и език от РСМ, тя не е подготвена за участие в Европейски Съюз, декларират от " ".

Българските политици, без значение от тяхната политическа принадлежност, би трябвало да отстояват българските национални ползи и външната ни политика да бъде съобразена единствено и само с тях, приключи Искра Михайлова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР