ПГ на ОП се разграничава от грубите и недопустими нападки

...
ПГ на ОП се разграничава от грубите и недопустими нападки
Коментари Харесай

ПГ на Обединени патриоти се разграничи от Валери Симеонов

ПГ на Оперативна програма се разграничава от грубите и неприемливи нападки на вицепремиера Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила, направени по Българска национална телевизия против главата на най-голямата православна черква в света, се споделя в известие до медиите.

Според тях е неприемлив сходен език към Негово светейшество патриарха на Руската православна черква Кирил, който беше признат публично от премиера на Република България Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила, президента Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила и отслужи дружно с българския патриарх Неофит празнична литургия по случай 140 г от Освобождението на България от турско иго.

Настояваме вицепремиерът Валери Симеонов, който е квота на Коалиция Обединени патриоти в българското държавно управление да сервира опрощение на съветския патриарх за нанесените обиди, се споделя още в позицията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР