ПГ на ГЕРБ-СДС възнамерява да предложи Росен Желязков за шеф

...
ПГ на ГЕРБ-СДС възнамерява да предложи Росен Желязков за шеф
Коментари Харесай

ГЕРБ вади Желязков за шеф на НС?

ПГ на ГЕРБ-СДС има намерение да предложи Росен Желязков за началник на Народно събрание, твърди Dir.bg, като се базира на източници от партията. Той е основен секретар на Министерски съвет в Борисов 1, а в последния герберски кабинет заема поста министър на превоза.

Напомняме, че името му нашумя, още до момента в който ръководеше държавната администрация през 2013 година, когато избухна избухна абсурда към печатницата в Костинброд.

Самият Желязков не разяснява новината за възможния му пост в Народно събрание, само че сбито съобщи, че не би станал още веднъж министър. Именно той приказва от името на ГЕРБ в студиото на bTV.

" Българска социалистическа партия, и Демократична България се държат като присъдружни на Политическа партия ”, разяснява ексминистърът.

" Български напредък на Стефан Янев е прагматична политическа информация с сдържан водач ”, добави Желязков. " ГЕРБ ще взе участие в диалози за сформиране на държавно управление и с другите мандати, в случай че се стигне до тях ”, отбеляза  той.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР