ПГ на ГЕРБ - СДС настоява зеленият сертификат, антигенен или

...
ПГ на ГЕРБ - СДС настоява зеленият сертификат, антигенен или
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: ГЕРБ настояват зеленият сертификат да е задължителен за депутатите в парламента

" ПГ на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили упорства " зеленият документ ", антигенен или ПСР тест да са " вход " за постройките на Народно събрание ". Това написа депутатът от партията Десислава Атанасова във фейсбук. Повод за позицията стана решението на предсдателския съвет, съгласно което документът няма да е наложителен на територията на постройката за депутатите. (Повече по тематиката вижте тук: )

Публикуваме целия коментар на Десислава Атансова  без редакторска интервенция: 

Нашата парламентарна група ясно осъзнава, че персоналният образец е извънредно значим, когато пожелаваме от всички други работещи българи спазването на ограниченията и разпоредбите да е общонационален стандарт. Освен това, цялата ни парламентарна група е имунизирана!

Убедени сме, че образецът на народните представители при спазването на разпоредбите и противоепидемичните ограничения е първото изискване, с цел да пожелаваме и същото от всички български жители.
Задължителният зелен документ няма да важи за депутатите в Народното събрание
Един от главните въпроси на първия председателски съвет в новото Народно заседание (НС) беше дали допускът на депутатите в Народното събрание щ...

Очакваме, че и ръководителят на 47-тото Народно заседание ще показва разбирането си за идентични стандарти на държание, важащи еднообразно за всички български жители, без значение от специалността или публичната им позиция.

Припомняме, че съгласно настояща на служебния здравен министър има редица ограничавания със зелен документ за свободен достъп до обекти и услуги. В заповедта обаче не са наранени директно държавните институции, каквато е и Народното събрание - т.е. режимът им на достъп.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР