ПГ на БСП за България внесе подписка в парламента за

...
ПГ на БСП за България внесе подписка в парламента за
Коментари Харесай

БСП внесе в парламента подписката за отстраняване на шефа на КПКОНПИ

ПГ на " Българска социалистическа партия за България " внесе подписка в Народното събрание за премахване от служба на ръководителя на КПКОНПИ Пламен Георгиев и заместника му поради абсурда с парцелите им, оповестиха довечера от пресцентъра на " Позитано " 20.
 Тома Биков: Предлагала ли е Нинова 30 млн. на Михаил Миков за лидерското място в Българска социалистическа партия?  Елена Йончева: Какво значи Цветанов плюс?  Българска социалистическа партия събира подписи за премахване на Пламен Георгиев и заместника му
Социалистите са безапелационни, че излизането на шефа на КПКОНПИ в отпуск е скриване от отговорност.

" Премиерът Бойко Борисов избави от отговорност Пламен Георгиев, като му остави малка врата за изплъзване, казвайки му или да си подаде оставката, или да излезе в дълъг отпуск. Разбира се, Пламен Георгиев се възползва и излезе в отпуск до привършване на инспекцията. " - съобщи на конференция през днешния ден водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Страната се намира в парламентарна рецесия и тотална липса на доверие в институциите. Нужни са нови избори, тъй като това е опция за рестарт на цялата система, сподели пред радио Фокус представителят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " и лидер на листата на левицата за изборите за Екологичен потенциал Елена Йончева.

Тя разяснява, че откакто и индивидът, който оглави антикорупционната комисия, към този момент е обект на насмешки, сме достигнали дъното.

Пламен Георгиев би трябвало да си тръгне, а не да си взема дълга отпуска, с цел да бъде избавен от отговорност и след няколко месеца да се върне назад, безапелационна е Елена Йончева.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР