ПГ на БСП за България внесе необходимите подписи за вот

...
ПГ на БСП за България внесе необходимите подписи за вот
Коментари Харесай

БСП внесе вота на недоверие

ПГ на " Българска социалистическа партия за България " внесе нужните подписи за избор на съмнение за неуспех на политиката на държавното управление на Бойко Борисов в областта на сигурността. Това заяви пред публицисти представителят на групата Елена Йончева след внасянето на настояването в деловодството на Народното събрание. Тя посочи, че са събрани 80 подписа.

Мотивите за този избор черпим от българската Конституция, според която (чл. 105 ал.2) Министерският съвет е задължен да обезпечи публичния ред и националната сигурност на Република България, разяснява тя. Очевидно е за всеки български жители, че това държавно управление не се оправя със своето главно обвързване, добави Йончева. " Поради тази причина държавното управление на Борисов е нездравословно за всеки български жител, то е рисково за България и би трябвало да си върви ", съобщи тя.

Ние чакаме поддръжката на целия български народ, тъй като този избор, когато и да бъде импортиран, той към този момент е просрочен, сподели представителят на ПГ на левицата. По думите й всеки родолюбец ще гласоподава.

Мотивите за вота са цялостен неуспех на работата на Министерство на вътрешните работи, цялостен неуспех в обезпечаване на националната сигурност, както и неуспех в работата на Министерския съвет при обезпечаване на нужните условия за работа на българския военнослужещ, уточни Елена Йончева. Тя добави също по този начин и неуспех в работата при ръководството на пандизите.
Дали сме десетки образци, сподели Йончева. " Очевидно е, че доверието на българските жители в работата на Министерство на вътрешните работи е спаднало фрапантно. Българският жител към този момент не има вяра на Министерство на вътрешните работи и не оповестява за осъществени закононарушения, защото информацията от Министерство на вътрешните работи изтича ", разяснява тя. Увеличава се битовата престъпност, усилват се и неразкритите убийства, уточни Йончева. Тя даде и образец с продължаващите случаи на телефонни измами.

От левицата не дадоха отговор за какво вотът на съмнение се внася в деловодството от депутати от групата, а не персонално от ръководителя й Корнелия Нинова. От Българска социалистическа партия показаха, че не са водили диалози за поддръжка на вота с никоя политическа мощ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР