ПГ на "БСП за България" внася Закон за допълнение на

...
ПГ на "БСП за България" внася Закон за допълнение на
Коментари Харесай

Журналисти ядосаха Стойнев. Питат го колко страници е Истанбулската конвенция

ПГ на "БСП за България " внася Закон за допълнение на Закона за отбрана от домашното принуждение, заяви на брифинг в Народното събрание зам.-председателят на парламентарната група Драгомир Стойнев, съобщи кореспондент на novini.bg.

"Това са нужните промени, които обещахме и ще доведат до действителни дейности против домашното принуждение. Това е силата на Българска социалистическа партия - в нейната поредност, в отстояването на декларираното в отбрана на ползите на хората. Не като ГЕРБ, които вършат една крачка напред и две обратно. Предвижда се като мярка построяването, поддържането и ръководството на спешни центрове за лица, потърпевши от домашно принуждение. На територията на всяка област се открива минимум 1 спешен център. Изграждането, поддържането и ръководството на спешни центрове за лица, потърпевши от домашно принуждение на територията на всяка област се реализира по Закона за общественото подкрепяне, т.е. от държавния бюджет “, изясни депутатът.

След като изложи позицията на Българска социалистическа партия по въпроса, Стойнев се ядоса на част от публицистите. Депутатът безусловно почервеня, когато бе запитан какъв брой страници е Истанбулската спогодба щом в левицата тя е четена. "Не сме на изпит ", сподели обаче той и добави, че няма да връща на дневен ред дебатът за Конвенцията. Кулминацията обаче последва, когато думата бе взета от различен публицист, който честити Петльовден на Стойнев и Кристиян Вигенин, а депутатът му отговори: "С експерти не приказвам " и отново изясни, че ГЕРБ работи зад тила на българските жители.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР