ПГ на „БСП за България" внася проекторешение за мораториум върху

...
ПГ на „БСП за България" внася проекторешение за мораториум върху
Коментари Харесай

БСП внася проект за мораториум върху лицензирането на нови частни болници

ПГ на „ Българска социалистическа партия за България " внася проекторешение за мораториум върху лицензирането на нови частни лечебни заведения, съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на конференция след съвещание на Изпълнителното бюро на партията.
По думите ѝ това е вследствие на решение на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия. Според нея до момента в който текат инспекциите на лечебните заведения, ще изникнат още нови частни лечебни заведения. „ Затова ние на следващия ден внасяме решение за възбрана за лицензиране на нови.
„ Българска социалистическа партия постоянно е упорствала за регионалните и общински лечебни заведения, за тяхното избавяне, за това да не се трансферира запас и да не се източва подобен към частните ", сподели Нинова и напомни, че при разискването на Бюджет 2018 година Българска социалистическа партия е предложила общински лечебни заведения да не са търговски сдружения. „ Дано в този момент към този момент да се откри схващане от другите парламентарни групи и това да се одобри ", уточни водачът на Българска социалистическа партия.
Втората тематика, по която Нинова съобщи, че желае да приказва е тематиката за "Техноимпекс ". За задачата тя сподели документи и постановления за осъществени проверки и инспекции на предприятието.
"Заключението е че не са открити данни за осъществено закононарушение ", уточни лидерката на Българска социалистическа партия.
"Не са подавани сигнали - неистина номер едно. Не са осъществявани инспекции - неистина номер две ", сподели Корнелия Нинова. Нинова попита кой лъже "ГЕРБ за какво лъжете за "Техноимпекс " и за Нинова ", съобщи тя.
По думите й цялостаната концепция за проверка на прехода се свежда до "Техноимпекс ". "Истината за концепцията им за прехода лъсна. На поканата ми за лидерска среща, на която да вземем политическо решение, изчезнаха крепко пушек. Получих писмо от Цветан Цветанов, който не съм канила. Тая партия водач няма ли, къде е господин Борисов?Патриотите мълчат. Карадайъ бил в чужбина ", сподели Нинова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР