ПФК ЦСКА-София ЕАД отговаря на необходимите условия, позволяващи му да

...
ПФК ЦСКА-София ЕАД отговаря на необходимите условия, позволяващи му да
Коментари Харесай

ЦСКА отговаря на условията за допустимост на конкурса за „Българска армия“

ПФК ЦСКА-София ЕАД дава отговор на нужните условия, позволяващи му да взе участие в състезанието за отдаване чартърен на ст. „ Българска войска “ и спортно-тренировъчна база „ Панчарево “ и комисията позволява сдружението за по-нататъшно присъединяване в процедурата. Това стана ясно от оповестените протоколи на 5-членната комисия, назначена със заповед на изпълнителния шеф на „ Сердика спортни парцели “ ЕАД с принципал Министерството на младежта и спорта.

Комисията отвори втория плик от документите, подадена от ПФК ЦСКА-София ЕАД, за присъединяване в състезанието за наем, съдържащ ценовото предложение и капиталовата стратегия. От клуба са предложили цена от 62 000 лева без Данък добавена стойност на месец за наем на двете бази и 1 100 000 лева без Данък добавена стойност минимални вложения, които следва да се извършат в спортните обекти за периода на контракта в процентно съответствие 70/30 по отношение на двете обособени елементи: състезателен комплекс „ Българска войска “/спортен комплекс „ Панчарево “. Според условията на състезанието тези вложения не подлежат на приспадане от дължимите месечни наемни вноски.
На свое закрито съвещание комисията ще прегледа капиталовата стратегия и икономическата аргументация за стопанисването на базите и ще излезе с решение за резултата от извършения конкурс.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР