ПФК Марица 1921 Пловдив кани на празник по повод 100-

...
ПФК Марица 1921 Пловдив кани на празник по повод 100-
Коментари Харесай

Марица кани на празник за 100-годишен юбилей

ПФК Марица 1921 Пловдив кани на празник във връзка 100- годишнината на клуба:
Уважаеми последователи на „ Марица “ и на пловдивския футбол, с голямо наслаждение ви каним да отбележим дружно 100 годишнината от основаването на клуба! Приемете нашата покана и бъдете част от историята, бъдете част от жълто-синия празник!

Програмата за празника бе направена с доста усърдие. На 26-ти септември, неделя, в 10 часа ще бъде сложено началото. На терена на стадион „ Марица “ ще се срещнат две от юношеските обединения на клуба, едната от които е от подразделението на школата, основана край Парк и Спа Хотел Марково.

След срещата сред „ жълто-сините “ очаквания следва нова – един против различен ще се изправят ветерани на „ Марица “ и тим, формиран от пловдивски футболни звезди. Те ще ни зарадват с едно същинско футболно шоу. Съставите на двата тима, несъмнено, ще запазим в загадка, само че ще бъдете прелестно изненадани…

Очакват ви още музикална стратегия, както и още доста приятни изненади.

Клубът ще изкаже благодарност към своите митове – някогашни футболисти, треньори, деятели… Те ще получат самостоятелни почетни знаци. Хората, които са съдействали за развиването на клуба през годините от дълго време са част от историята му. Искаме те да бъдат помнени и почитани!

Каним всички почитатели на „ Марица “, на пловдивския футбол – заповядайте! 26-ти септември, неделя, 10 часа, стадиона в „ Кършияка “. Входът е свободен! Този празник е за всички, тъй като „ Марица “ не е просто клуб или тим, „ Марица “ сме всички ние – дружно! Нека бъдем дружно и на вековния празник! Очакваме ви!

100 ГОДИНИ МАРИЦА, 100 ГОДИНИ СБЪДВАМЕ МЕЧТИ!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР