ПФК Лудогорец съобщава на феновете, които все още не са

...
ПФК Лудогорец съобщава на феновете, които все още не са
Коментари Харесай

Важна информация за феновете на Лудогорец, които ще гледат на живо мача с Еспаньол в Барселона

ПФК Лудогорец оповестява на почитателите, които към момента не са декларирали билети за мача с Еспаньол от грута Н на Лига Европа, който ще се играе на 7 ноември от 21,00 ч. на стадион RCDE в Барселона, че би трябвало да се съобразят със следния график:

- До 20:00 ч. на 4 ноември (понеделник) ще се одобряват поръчки за билети

от последователи в чужбина и отвън Разград на мейл [email protected],

като заплащането на тези билети е по банков път.

- До 18,00 ч. на 5 ноември (вторник) на клубната база в Разград ще се

издават ваучери за билети против заплащане в брой.

Желаещите да закупят билети за дуела в Барселона е належащо да оставят три имена и номер на документ за идентичност (лична карта или интернационален паспорт).

Важно! Размяната на ваучери с билети ще стане в деня на мача в във фоайето на хотел „ Каталуния Барселона Плаза “, който се намира на адрес: Plaza Espana 6-8, 08014 Barcelona от 13,00 ч. до 18,30 ч. локално време. Веднага по-късно всички последователи, притежаващи билет за бранш „ Гости “ би трябвало да стигнат до стадион RCDE с публичен превоз. Феновете ще употребяват метро от спирка PL Espana, намираща се покрай хотел „ Каталуния Барселона Плаза “ до стадион RCDE (спирка Cornella Centre).

Друга алтернатива е трен los Ferrocarriles de la Generalitat от спирка PL Espana до спирка Almeda, намираща се на 7 минути пеш от стадион RCDE.

Третата опция за постигане на стадион RCDE е потреблението на трамвай от спирка PL Espana до спирка Almeda.

Важно е да се знае, че на стадион RCDE ваучери за билети няма да се разменят според разпоредбите на тима хазаин и локалната полиция.

Клубът уведомява последователите, които ще поддържат Лудогорец на стадион RCDE, че локалните закони не разрешават продажбата на билети за бранш „ Гости “ в деня на мача, както от тима хазаин, по този начин и от тима посетител.

Феновете би трябвало да съблюдават прецизно инструкциите по отношение на размяната на ваучери с билети и напредването до стадиона. Местната полиция предлага почитателите да се движат проведено от площад „ Испания “ до стадиона в 18,30 ч., като ще им бъде обезпечен полицейски конвой. Лига Европа 4 кръг, четвъртък 7 ноември  Еспаньол 22:00предстои  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР