ПФК Лудогорец съобщава, че за мача реванш от елиминационния плейоф

...
ПФК Лудогорец съобщава, че за мача реванш от елиминационния плейоф
Коментари Харесай

Лудогорец с важна информация преди реванша със Сервет

ПФК Лудогорец оповестява, че за мача реванш от елиминационния плейоф на Лигата на конференциите против Сервет в четвъртък (22 февруари) от 19,45 ч. ще бъде основана сериозна организация по пропускателния режим на " Хювефарма Арена ".

„ ПФК Лудогорец припомня, че за мача със Сервет стадион " Хювефарма Арена " отваря порти в 17,45 ч., като молим да се пристигна на стадиона по-рано. С цел гарантиране сигурността на почитателите ще има съществени инспекции по входовете, като няма да бъдат допускани лица в нетрезво положение, използвали наркотични субстанции, както и такива с рискови предмети и пиротехнически средства.

Важно! ПФК Лудогорец оповестява, че стюардите на стадиона ще наблюдават прецизно да няма скупчване по пътеводите по време на дуела с швейцарския отбор.

За да се подсигурява сигурността на напредване, краткотрайно ще бъде лимитирано придвижването на коли в спортната зона посредством построяването на полицейски контролно-пропускателни пунктове.

Привържениците на ПФК Лудогорец от други обитаеми места, закупили билети за мача, могат да употребяват обособените паркинги до Средношколското общежитие, до Централна поща, до хотел „ Централ ” и така наречен Товарна пиаца по улица „ Странджа ”.

Лудогорец припомня, че присъстващите с лица под 18 години би трябвало да показват попълнена декларация за аставник. Такива се раздават персонално при покупката на билет. Могат да бъдат изтеглени и от основната страница на формалния уебсайт на клуба ”, пишат още от Лудогорец.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР