ПФК Лудогорец съобщава, че клубът и полицията в Разград ще

...
ПФК Лудогорец съобщава, че клубът и полицията в Разград ще
Коментари Харесай

Организация и мерки за сигурност преди Лудогорец - Левски

ПФК Лудогорец оповестява, че клубът и полицията в Разград ще вземат съществени ограничения за запазване на публичния ред преди, по време и след идния в сряда (13 април) първи мач от полуфиналния конфликт за Купата на България против Левски. Двубоят стартира в 19,00 ч. на "Хювефарма Арена "

Клубът припомня, че почитатели с продукти на гостуващия клуб няма да бъдат допускани в секторите с последователи на домакините. Феновете на Левски ще бъдат настанени в бранш "Гости " на стадиона, който е с потенциал 2280 места.

Достъп до "Хювефарма Арена " няма да имат лица в нетрезво положение и такива, използвали наркотични субстанции. Внасянето на остри и рискови за здравето предмети, както и потреблението на пиротехнически средства е безусловно неразрешено. Достъпът с хладно и огнестрелно оръжие, както и спрейове със предпазен газ, също е неразрешен. Феновете подлежат на щателни инспекции в подстъпите до стадиона, както и по входовете. Стадион "Хювефарма Арена " разполага със система за видео наблюдаване, с помощта на която нарушителите ще бъдат разпознати и предадени на органите на реда.

По решение на ОДМВР - Разград от 16,45 часа в деня на мача няма да бъдат допускани коли по улиците “Ветеринарна”, “Мраморно море” и "Северен бул. ".

ПФК Лудогорец припомня, че продължава продажбата на билетите за дуела със "сините ". Днес (вторник) почитателите на Лудогорец могат да закупят входни талони за срещата от касата на улица „ Васил Левски “, която ще работи от 10.00 до 18.00 ч. На 13 април (сряда) работното време на гишето ще бъде от 10.00 до началото на дуела в 19,00 ч. Билети се продават и на клубната база през днешния ден и на следващия ден сред 10,00 ч. и 18,00 ч.

Лудогорец припомня, че присъстващите с лица под 18 години би трябвало да показват попълнена декларация за аставник. Такива се раздават персонално при покупката на билет. В случай на нужда може да се употребява линк, който се намира в портала за закупуване на онлайн билети https://tickets.ludogorets.com, както и на основната страница на формалния уебсайт на клуба www.ludogorets.com.

Феновете на Левски ще могат да си закупят онлайн билети за мача с Лудогорец за бранш "Гости " на https://tickets.ludogorets.com/.

ВАЖНО! При влизане на стадиона всеки почитател на гостуващия отбор би трябвало да показа онлайн билета си, разпечатан на хартия, както и да носи документ за осъществено заплащане. Такъв получава на електроната си поща при покупка на билета. В деня на срещата в 16,00 ч. ще оствори билетната каса на бранш "Гости ".

За дуела с Левски стадион "Хювефарма Арена " отваря порти в 17,00 ч.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР