ПФК Лудогорец съобщава, че е осигурил 1000 билета за феновете

...
ПФК Лудогорец съобщава, че е осигурил 1000 билета за феновете
Коментари Харесай

Лудогорец даде 500 билета на Левски, има готовност за още

ПФК Лудогорец оповестява, че е обезпечил 1000 билета за почитателите на Левски за мача на " Хювефарма Арена " в сряда от 18:30 часа. Привържениците на " сините " ще бъдат настанени в бранш " Гости ".

500 входни талона към този момент са предоставени на столичния клуб, а останалите 500 ще бъдат пуснати в продажба на касата на бранш " Гости " в деня на срещата. Билетното гише ще отвори в 15:30 часа, показват от клуба.

За шампионския мач, който ще приключи с музикално шоу и заря, клубът вкарва следната организация:

В сряда стадион " Хювефарма Арена " ще отвори порти в 16:30 часа. В деня на срещата билети ще се продават на клубната база и на касата на улица " Васил Левски ", която отваря в 12:00 часа.

Заради въведените от Здравното министерство ограничения за физическа отдалеченост и с цел да се избегне скупчване на хора на едно място, ПФК Лудогорец приканва почитателите да дойдат на стадиона по-рано.

На " Хювефарма Арена " няма да се позволяват лица, носещи хладно или огнестрелно оръжие и остри предмети, създаващи предпоставки за пострадване.

Фенове с продукти на гостуващия тим няма да бъдат допускани в секторите с последователи на Лудогорец.

Всички гости на стадиона са длъжни да носят документ за идентичност.

ПФК Лудогорец припомня, че малолетните и малолетни лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани против попълнена декларация от компаньон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР