ПФК Лудогорец обяви програмата на тима преди мача със Сутиеска

...
ПФК Лудогорец обяви програмата на тима преди мача със Сутиеска
Коментари Харесай

Лудогорец обяви програмата за мача със Сутиеска

ПФК Лудогорец разгласи програмата на отбора преди мача със Сутиеска (Черна гора) от първия прелиминарен кръг на Шампионската лига по футбол във вторник от 20:45 часа в Разград.

Официалната конференция на Лудогорец ще бъде в понеделник (4 юли) от 13:30 часа. Брифингът в огромната зала на " Хювефарма Арена " (зад централна трибуна) ще се организира, както присъствено, по този начин и онлайн. В конференцията присъединяване ще вземат старши треньорът Анте Шимунджа и капитанът Антон Недялков. Официалната подготовка на Лудогорец същия ден стартира в 10:00 часа на клубната база и ще бъде открита за публицисти в първите 15 минути.

Пресконференцията на Сутиеска в понеделник стартира в 20:00 часа в огромната зала на " Хювефарма Арена ". Официалната подготовка на черногорския първенец с присъединяване на треньора Драган Радойчич е с начален час 20:45 часа и ще бъде открита за публицисти в първите 15 минути.

ПФК Лудогорец оповестява, че всички упълномощени публицисти могат да получат своите пропуски в деня на мача (5 юли) на билетната каса на улица " Васил Левски " след 16:00 часа.
 Европейски гранд стартира договаряния с Лудогорец
Европейски гранд стартира договаряния с Лудогорец

Ето детайлности

От клуба припомниха на почитателите, които желаят да посетят срещата от 1-ви прелиминарен кръг на Шампионска лига против Сутиеска, Черна гора, че от събота (2 юли) ще работи билетната каса на ул. " Васил Левски ". Мачът е на 5 юли (вторник) от 20.45 ч. на стадион " Хювефарма Арена " в Разград. Билети за дуела ще се продават също по този начин онлайн на

Работново време на касата е следното:

Събота (2 юли) и неделя (3 юли) от 10.00 до 16.00 ч.

Понеделник (4 юли) от 10.00 до 18.00 ч.

Вторник (05 юли) от 10.00 ч. до началото на футболната среща.

Цените на билетите за мача със Сутиеска са:

Сектор " В " - блокове 1,2,5 и 6 - 10,00 лева

Сектор " В " - блокове 3 и 4 - 15.00 лева

Сектор " Б " (Моци) - 8,00 лева.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР