ПФК Лудогорец напомня, че на клубната база в Разград продължава

...
ПФК Лудогорец напомня, че на клубната база в Разград продължава
Коментари Харесай

Лудогорец продължава продажбата на билети за мача с Байер

ПФК Лудогорец припомня, че на клубната база в Разград продължава продажбата на билети за идващия мач от група А на Лига Европа - против Байер в Леверкузен на 29 ноември. Цената на един входен ваучър е 15 евро. Привържениците, които имат намерение да следят онлайн дуела на " Байарена ", могат да се снабдят с билети по няколко метода:
* За почитатели от Разград - продажба на клубната база и заплащане на място в евро.

* За почитатели от България - поръчка по мейл ([email protected]), авансово възнаграждение по банков път и изпращане на билетите с пощальон.

* За почитатели, живущи отвън България - със поръчка по мейл ([email protected]), авансово заплащане по банков път и приемане на билетите в деня на мача от чиновник на ПФК Лудогорец. Процедурата ще е следната:

Всеки искащ да гледа онлайн дуела на би трябвало да изпрати поръчка чрез мейл до [email protected]. На деклариралите билети ще бъде върнат отговор с банкова информация, с цел да бъде направено заплащане по сметка на клуба.

След като " орлите " получат съответната сума за поръчаните билети, всеки подал поръчка ще се снабди с ваучер. Ваучерът ще има неповторим бар код и подсигурява на лицето, че сполучливо е заплатено и непокътнато място за мача.

В деня на мача /29.11.2018г./ представители на ПФК Лудогорец ще заменят ваучерите за годни билети, оповестява уеб сайтът на " орлите ".

ВАЖНО! В денят на мача няма да има свободна продажба на билети.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР