ПФК "Лудогорец" напомня, че днес след обяд стартира свободната продажба

...
ПФК "Лудогорец" напомня, че днес след обяд стартира свободната продажба
Коментари Харесай

Стартира свободната продажба на билети за Лудогорец - ТНС, входните талони са поименни!

ПФК "Лудогорец " припомня, че през днешния ден след обяд започва свободната продажба на билетите за първия мач от III кръг на Лига Европа против Дъ ню сейнтс, който ще се играе в четвъртък (8 август) от 20,30 ч. на "Лудогорец Арена ". От събота до през днешния ден на обяд право да закупят входени талони и да употребяват местата си за мачовете от вътрешния шампионат имаха притежателите на абонаментни карти за сезон 2019/2020.

Клубът обръща внимание на искащите да участват на дуела с английския отбор, че към този момент е в действие смяна в закона за запазване на публичния ред по време на спортни мероприятия. Тя касае персонализация на входните талони. Всеки билет за футболен мач отсега нататък ще бъде поименен, като притежателите му са длъжни да дават три имена и рождена дата при покупката му.

За облекчение на почитателите с изключение на на клубната база в идващите дни ще се продават билети и на касите на улица "Васил Левски ". Днес, във вторник и сряда гишетата ще работят сред 17,30 ч. и 20,00 ч. В деня на срещата касите на улица "Васил Левски " отварят в 10,00 ч.

ПФК „ Лудогорец “ приканва последователите да се възползват от предварителната продажба на билети за срещата с Дъ ню сейнтс. Клубът припомня на всички гости персонално да ревизират за вярното изписване на имената на входния ваучър незабавно след неговото издаване. Целта е да се избегнат проблеми по време на инспекциите по входовете.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР