ПФК Левски“ обяви на сайта си, че публикация в Труд“

...
ПФК Левски“ обяви на сайта си, че публикация в Труд“
Коментари Харесай

За фалшивите новини на „Герена“

ПФК „ Левски “ разгласи на уеб страницата си, че обява в „ Труд “ под заглавие „ Клуб на Стоичков даде „ Левски “ на УЕФА “ е… подправена вест. Професионален футболен клуб, само че непрофесионална работа. За следващ път. Явно настоящето ръководство на „ Герена “ желае да покаже, че не схваща освен от футбол, само че и от вести, щом не може даже да дефинира даже коя каква е. Отдаваме го на обстоятелството, че в последно време „ сините “ раждат единствено неприятни вести за почитателите си и това като цяло ги обърква.

Господа, единствено за информация – подправена вест е да вземем за пример, в случай че си оповестил, че стадионът на „ Левски “ ще се построи с козирка, а това да не се случва години наред. Или в случай че три пъти си оповестил дата и гостуващ известен тим за мач по случай 75-години от рождението на великия Георги Аспарухов-Гунди, а подобен да няма и гаврата с идола да е цялостна. Списъкът може да бъде удължен и с други образци, само че вестникът въпреки всичко не е разтегателен.

 Краев

В случая „ Труд “ единствено е цитирал авторитетния испански вестник „ Спорт “ без да си разрешава мнения, тъй като информацията не е на нашата медия и сходен метод щеше да е неточен. Според уеб страницата на „ синия “ клуб – цитираме: „ Информацията основава усещане, че „ Левски “ има отговорности от 100 хиляди евро към школата на Стоичков… “. Тук би трябвало да признаем – невероятна дефиниция но гузният бяга, и когато не го гонят. Налага се обаче още веднъж да поясним – „ основава се усещане “ е, когато да вземем за пример някогашният шеф и сегашен помощник-треньор Асен Букарев каже, че „ от вътрешната страна „ Левски “ е една гнила ябълка “. А голмайстор №1 на „ сините “ Наско Сираков разгласи обществено, че „ през днешния ден „ Левски “ е една неистина “. Или пък когато екс спортният началник Станислав Ангелов разгласи, че славния наследник клуб не би трябвало да се ръководи като кебапчийница… А не когато се цитира буквално испанско издание, пишещо за имена като Христо Стоичков и „ Левски “, които от дълго време вълнуват читателите. Така не се „ основава усещане “. Така „ Труд “ осведоми без никакви тълкования материала на испанските сътрудници.

 27_1

А кой е прав и кой не по проблема, ще реши в последна сметка УЕФА. Там „ Левски “ е и печелил, и губил каузи. И афишираната раздразнителност от ръководещите просто е непотребна. Ако по този начин желаят да покажат, че клубът не е на автопилот – окей, ще се опитаме да ги разберем. Но ще си позволим да им препоръчаме – пазете си нервите, господа от „ Герена “. Сезонът е дълъг и тежък. Обещахте отново на почитателите, че тимът ще се бори за купа и купа и в случай че за десета поредна година не уцелите целите, това ще е освен това от подправена вест. Това просто към този момент няма да е вест.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР