ПФК Черно море припомня на всички свои привърженици за нови

...
ПФК Черно море припомня на всички свои привърженици за нови
Коментари Харесай

Важно: Деца ще бъдат допускани на стадион “Тича” след попълнена декларация

ПФК Черно море напомня на всички свои последователи за нови правила за достъп до стадион “Тича ”. Всички почитатели, които ще водят със себе си малолетно лице, би трябвало да носят попълнена декларация в два екземпляра, според условията на Закона за изменение и допълнение на Закона за запазване на публичния ред при осъществяване на спортни мероприятия (ЗООРПСМ). Документът се дава на охранителните органи на входа на стадиона.

Феновете на Черно море и на гостуващите тимове могат да се снабдят с декларацията на касите на стадион “Тича ”, в административната постройка на клубното оборудване на “моряците ” всеки ден от 10 до 17 часа, както и от формалния уебсайт на ПФК Черно море. Ръководството на Черно море приканва последователите да носят попълнени заявления авансово, с цел да не се образуват скупчвания пред стадиона.

Съгласно условията, всеки последовател на Черно море или различен тим, навестяващ футболни срещи и водещ със себе си малолетно лице (до 14 години), е задължен да попълни и даде на охранителните органи на входа на стадиона декларация. Документът за придружаване на малолетно лице до 16 година се попълня, когато проявата приключва след 22 ч. Едно пълнолетно лице може да бъде компаньон на не повече от три деца.

 ДЕКЛАРАЦИЯТА МОЖЕ ДА ИЗТЕГЛИТЕ ОТ ТУК!

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР