ПФК Ботев Пловдив информира привържениците, които ще посетят двубоя срещу

...
ПФК Ботев Пловдив информира привържениците, които ще посетят двубоя срещу
Коментари Харесай

Зрители без документи за самоличност няма да се допускат на мача Ботев Пд - Левски

ПФК Ботев Пловдив осведоми последователите, които ще посетят дуела против Левски (София) от първия кръг на шампионата за организацията, обвързвана със срещата. Двубоят стартира в 20:45 часа, а входовете на " Футболен комплекс Ботев 1912 " ще бъдат отворени в 18:45 часа.

Билети в деня на мача ще се продават от 13:00 до 18:00 часа. След 18:30 билети ще се продават единствено на касата пред стадиона. ПФК " Ботев " осведоми, че билетите за Централната естрада са на привършване. В случай, че останат непродадени до края на работния ден в петък билети, същите ще бъдат пуснати дружно с талоните за Трибуна Юг в деня на мача.

Привържениците на Ботев, придвижващи се по Околовръстния път на Пловдив, ще бъдат насочвани за влизане към кв. Коматево по " Коматевско шосе ", до момента в който последователите на Левски ще се придвижват към оборудването по ул. " Захаридово ".

Съвместно с органите на реда е проведен непоколебим пропускателен режим на входа на " Футболен комплекс Ботев 1912 ". Предвид щателните инспекции, се приканват феновете да идват по-рано на стадиона и да следват напътствията на органите на реда:

На входа на оборудването ще се изисква проявление на персонална карта. Лица без документ за идентичност няма да бъдат допускани.

Влизането на малолетни лица става единствено с компаньон и попълнена декларация, която може да бъде открита на входовете на комплекса.

На територията на стадиона няма да бъдат допускани лица в нетрезво положение или използвали наркотични субстанции.

Внасянето на рискови за здравето предмети няма да се разрешава.

Няма да бъде допускано внасянето на бутилки с вода и всевъзможни течности, като на входовете ще бъдат готови пластмасови чаши, в които водата може да бъде преливана.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР