ПФК Берое публикува отворено писмо до всички ръководни фактори в

...
ПФК Берое публикува отворено писмо до всички ръководни фактори в
Коментари Харесай

Берое с отворено писмо до БФС относно ексцесиите в Перник - описа седем точки неописани от делегата

ПФК Берое разгласява отворено писмо до всички управителни фактори в Българския футболен съюз по отношение на “Действията и бездействията на делегата на футболната среща сред Миньор (Перник) и Берое (Стара Загора) от шампионата за Купата на България ”. Старозагорци описаха седем точки, които не са разказани от делегата Владимир Андреев в дуела против “чуковете ”.

Ето текста на писмото:

Уважаеми господа, ПФК „ Берое “ обществено показва своето неодобрение от дейностите, които за нас са по-скоро бездействия на делегата на футболната среща сред „ Миньор “ (Перник) и „ Берое “ (Стара Загора) от шампионата за Купата на България – Владимир Андреев. Ние сме безапелационни в настояването си този пратеник да бъде изваден от системата на футбола вечно. Прикриването, от негова страна, на осъществени редица нарушавания подтикват футболното безчинство и толерират безнаказаността на насилието по стадионите и причинителите на тези действия. За нас, делегатът Владимир Андреев изрично не е извършил своите отговорности, записани в член 31 т.3 от Наредбата за осъществяване на шампионати и шампионати. 
Какво имаме поради: 
1. Неописани в отчета дейности на служебно лице от тима хазаин (на пистата, с бялото горнище от приложеното видео), който хвърля рискови за здравето предмети по гостуващата аудитория. Според нас, това е шефът на „ Стадиона на мира “. 
2. Неописани дейности на диктора на стадиона, който си разрешава да наскърбява публиката на „ Берое “ 
3. Неописани обидни и нецензурни викания от публиката на домакините 
4. Неописано хвърлени димки и факли от домакините, довели до прекъсване на играта 
5. Неописани хвърляни рискови за здравето предмети – с последствия 
6. Неописано потрошаването на МПС на гостуващите последователи в региона на стадиона 
7. Неописана слабата организация по сигурността от страна на домакините, в противен случай – сложена е отлична оценка 
Всичко това е несвършена работа от страна на делегата, което извежда в илюзия освен органите на БФС, само че и цялата футболна общност. Ние одобряваме нашите санкции и за следващ път показваме своята позиция за нетолериране на хулиганството и експанзията по стадионите.       
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР