Pfizer не може да спре доставките на ваксина срещу Ковид-19

...
Pfizer не може да спре доставките на ваксина срещу Ковид-19
Коментари Харесай

Pfizer: Няма да спрем доставките за Русия, но ще дарим всеки долар на Украйна

" Pfizer " не може да спре доставките на ваксина против Ковид-19 в Русия, само че парите от продажбите ѝ ще отидат в поддръжка на Украйна. Това оповестиха от компанията, предадоха bgonair.bg.

По филантропични аргументи медикаментите бяха изключени от наказания против Русия.

" Доброволното прекъсване на нашите медикаменти към Русия би било в директно нарушаване на нашия главен принцип да слагаме пациентите преди всичко.
Поддържането на доставките на медикаменти за Русия обаче не значи, че ще продължим да работим както нормално в Русия. " Pfizer " ще подари всички облаги от съветското дъщерно сдружение за дела, които обезпечават директна филантропична поддръжка на народа на Украйна. Това ще бъде в допълнение към всички други неотдавна оповестени дарения от " Pfizer " за Украйна ", гласи известие на уеб страницата на сдружението.

Компанията приключва осъществяването на нови клинични тествания в Русия. " Pfizer " ще работи с FDA и други регулатори, с цел да трансферира всички настоящи клинични изпитвания към различни обекти отвън Русия.

" Тези решения са в сходство с нашите полезности, че пациентът е преди всичко. Но и подсигуряват, че всеки $ облага от Русия, ще укрепи Украйна и нейния народ. Във времето до момента в който украинците не престават безстрашно да пазят своята нация и свободата от непредизвиканата и неоправданата офанзива ", написа още в позицията на компанията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР