Пейка с послание за 35-ия рожден ден на ДГ „Слънце”

...
Пейка с послание за 35-ия рожден ден на ДГ „Слънце”
Коментари Харесай

Пейка с послание от Сократ за 35-ия рожден ден на ДГ „Слънце...

Пейка с обръщение за 35-ия рожден ден на ДГ „ Слънце” подари на тракийци колективът на детското заведение. Тя е инсталирана в Ротари парк, а посланието е мисъл на Сократ, която гласи: „ Във всеки човек има слънце. Позволете му да грее!”.



С песни за България и Пловдив ученици от IV-та група поздравиха присъстващите, а шефът Павлинка Кръстева и заместник-кметът на региона Веселина Стоянова алегорично откриха дарението. Малчуганите извършиха и специфична ария за рождения ден на детската градина.



ДГ „ Слънце” отваря порти 6 ноември 1986 година, напомни шефът Павлинка Кръстева. Тя акцентира, че и през днешния ден това е едно от най-търсените детски заведения,а колективът е извоювал забележително положително име измежду предучилищните заведения в града.



Заради пандемичната конюнктура отбелязването на 35-тия рожден ден ще бъде във виртуалното пространство. Свои поздрави за празника са подготвили преподаватели, сегашни и някогашни ученици на детската градина.



Кметът на „ Тракия” Костадин Димитров поздравява екипа с 35-тата годишнина от основаването на ДГ „ Слънце” с признателност за професионализма и безрезервен труд за възпитанието на децата. А пожеланията му към всички учители, деца и родители са за здраве и щастливи дни.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР