Пейдж Ванзант е една от най-атрактивните ММА бойци. Красивата блондинка

...
Пейдж Ванзант е една от най-атрактивните ММА бойци. Красивата блондинка
Коментари Харесай

За 10 долара: Бойна красавица реши да печели от снимки за възрастни

Пейдж Ванзант е една от най-атрактивните ММА бойци. Красивата русокоска има в своята професионална кариера в смесените бойни изкуства 13 мача, в които записа 8 победи.

В последните години обаче тя има друго занятие - да бъде извънредно секси и да... печели пари от това.
View this post on Instagram

Между мачовете си Пейдж се снима по нищожно облекло и печели почитатели в обществените мрежи. В момента те са над 2,8 милиона.

27-годишната русокоска употребява профила си в " Инстаграм " единствено, с цел да разпали фантазиите и да насочи почитателите си, които желаят да я видят още по-провокативна към специфичен уебсайт. Там, против символичната цена от 10 $, всеки над 18 години може да види непубликувани фрагменти. На тях Ванзант не оставя нищо на въображението. И дава обещание по един нов кадър всеки ден.
View this post on Instagram

" Благодаря ви за огромната поддръжка. Много се развличам до момента в който си пишем и когато ви споделям провокативно наличие. Няма да ви разгадавам детайлности какво ви чака, само че влезте и вижте ", написа русокоската.

Пълна поддръжка Ванзант има от своя брачен партньор - Остин Вандерфорд, който също се занимава с бойни изкуства. Двамата даже постоянно са дружно в кадър.
View this post on Instagram

Очаквано, тази акция на хубавицата не се посреща с екстаз от всички почитатели на ММА. Част от последователите са безапелационни, че Пейдж нямаше да е толкоз известна, в случай че разчита единствено на изявите си в осмоъгълника, където е много неуверена.
View this post on Instagram

Те са безапелационни, че точно външният ѝ тип е в основата на контракта, който тя подписа през август 2020 година с BKFC - верига за юмручни борби с голи ръце. Според информации в някои медии сумата на договорката се прави оценка на над 1 милион $. Пейдж направи дебютната си борба на 5 февруари и загуби с единомислещо решение от Британи Харт.
View this post on Instagram
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР