Пейдж Търли и Фин Тап отговориха на слуховете, че са

...
Пейдж Търли и Фин Тап отговориха на слуховете, че са
Коментари Харесай

Пейдж Търли от Love Island нарича феновете „заблудни“, докато разкрива причината за раздялата с Фин Тап

Пейдж Търли и Фин Тап дадоха отговор на слуховете, че са се престрували, че се разделят, единствено с цел да вземат участие в телевизионното шоу Celebrity Ex On Плажът.

Двойката стана известна, когато завоюва Острова на любовта през 2020 година След вихрен разказ, двойката за жалост се раздели предишния април, откакто бяха дружно три години. По-рано тази година беше разкрито, че ще се срещнат още веднъж в новата поредност на Celebrity Ex On The Beach на Paramount+.

Това накара някои почитатели да мислят, че двойката може да е възнамерявала раздялата си да бъде в шоуто. Но в този момент Пейдж и Фин отхвърлиха изказванията, наричайки тези, които спекулират, „ заблуди “. Пейдж и Фин също най-сетне разкриха за какво се разделиха, откакто предходната година оповестиха края на любовната си история.

Отвръщайки на подправените изказвания, Пейдж настоя: „ Мисля, че [феновете] са илюзия. Защо ще се местите от апартамент, да местите градове. Доста е фрапантно просто да участвате в телевизионно шоу. Мога да върша пари по други начи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР