Pexels > Снимката е илюстративнаНа 13 януари 2021 г., е бил

...
Pexels
> Снимката е илюстративнаНа 13 януари 2021 г., е бил
Коментари Харесай

Нечовешко отношение на млада майка към бебенце в Родопите, не искало да спи!

 Pexels > Снимката е илюстративна
На 13 януари 2021 година, е бил подаден сигнал, че в жилище в Мадан 25-годишна жена е малтретирала 11-месечното си момченце. Според получената информация тя била блъснала детето с плесници и го блъснала на леглото, тъй като не желало да спи. По досъдебното произвеждане незабавно са почнали процесуално-следствени дейности, като е открито, че детето има леко зачервяване в региона на челото и съществуване на одраскване. 

Липсват други травматични увреждания по главата и тялото. Бебето се намира в положително общо положение след осъществен медицински обзор и публикуван амбулаторен лист за обективното му положение.

И сега по случая се правят дейни процесуално-следствени дейности от органите при районно управление (на МВР) – Мадан. Уведомени са " Закрила на детето “ при " Социално подкрепяне “ в  Мадан, като е извършен мултидисциплинарен съвет. Разпоредено е от Районна прокуратура – Смолян правенето на обществен отчет по случая. Назначени са голям брой експертизи – съдебномедицинска, съдебнопсихиатрична и психическа, както и видеотехническа.

При събиране на задоволително доказателства във виновността на несъмнено лице в осъщественото действие ще бъде повдигнато и предявено съответно обвиняване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР