Певците Деян Неделчев – Икебаната и Преслава правят всичко по

...
Певците Деян Неделчев – Икебаната и Преслава правят всичко по
Коментари Харесай

Икебаната и Преслава спасяват българския Стивън Кинг

Певците Деян Неделчев – Икебаната и Преслава вършат всичко по силите си, с цел да спасят детето публицист Иво Христов, прочут като българския Стивън Кинг.

Хитовете реализатори се включиха в акцията и приканиха всичките си почитатели да оказват помощ на надареното момче, което за следващ, осми път влиза в борба за живота. Иво Христов, който има 8 книги зад тила си страда от рядко генетично заболяване неврофиброматоза, при което се образуват голям брой тумори в региона на гръбначните и мозъчни нерви и съществено заплашват слуха.

„ Приятели, апелирам ви, който от вас има опция, да поддържа най-младия български публицист - Иво Христов, който в петък влиза в болница за животоспасяваща интервенция. Ивчо е с невероятна  мощ на духа, постоянно се усмихва и в никакъв случай не се оплаква, а трансформира битката си със страшната болест в литературни шедьоври. Но макар цялата му мощ, която доста възрастни нямат, той има потребност от поддръжка. Моля ви, да го подкрепим - с позитивност и с капка здраве в дарителската сметка, с помощта на която ще може да продължи борбата си и да излезе победител. Дарете позитивизъм, здраве и вяра на Ивчо!

Дарителска банкова сметка:

BG47BPBI79404078032501 - Иво Ивов Христов Pay Pal: [email protected] - Иво Христов

или с дарителски SMS на 17777 - DMS IVCHO, писа Преслава до феновете си в обществените мрежи.

В идеята се включи и Деян Неделчев – Икебаната, който също прикани, който има опция да подари средства за лекуването на Иво.  През годините акцията „ Живот за Иво “ е подкрепян от актьорите Ивайло Захариев, Елена Петрова, певицата Прея и други известни лица от родния бизнес, писа „ България Днес “
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР