Певците Адел, Ед Шийран и Рей, рапърът Дейв и групата

...
Певците Адел, Ед Шийран и Рей, рапърът Дейв и групата
Коментари Харесай

Адел, Ед Шийран и Дейв са сред номинираните за наградите Айвър Новело

Певците Адел, Ед Шийран и Рей, рапърът Дейв и групата " Колдплей " ще се съревновават за премиите " Айвър Новело ", които се присъждат за авторство на песни, съобщи Ройтерс, базирайки се на уредниците. 

Продуцентът Дийн " Инфло " Джосая Кавър, който е работил с реализатори като Адел и Литъл Симз, води по номинации за оценките за създатели на песни и кино композитори с четири на брой. Три от тях са в категорията за най-хубав албум. 

С три номинации следва Ед Шийран, който в сряда завоюва дело за авторските права над мегахита си " Shape Of You ". Другите му две хитови части " Bad Habits " и " Shivers " ще се съревновават в категорията за най-изпълнява ария. В нея са включени също " Cold Heart " на Елтън Джон и Дуа Липа, " Little Bit of Love " на Дейвид Гренан и " BED " на диджей Давид Гета и Джоел Кори в съдействие с Рей.

Номинираните в категорията за най-хубава музика и текст на ария са Адел за шлагера " Easy on Me ", отбелязал завръщането й, Сам Фендър за " Seventeen Going Under ", Раг ен Боун Ман за " All You Ever Wanted ", Холи Хъмбърстоун за " Haunted House " и Ела Хендерсън и Том Гренан за " Let`s Go Home Together ".

Записите, съревноваващи се за най-хубав албум са " Mother " на Клео Сол, " Nine " на група SAULT, " Pink Noise " на Лора Мвула, " Sometimes I Might Be Introvert " на Литъл Симз и " Spare ribs " на дуото " Слийфорд модс ".

Изпълнителите Пинк Пантерес, Ашейн Уайт, Луз, Наоми Кимпену и Матилда Ман са с номинации за изгряваща звезда. 

Сред номинираните в категорията за истинска кино музика са " Спенсър " с Кристен Стюарт като принцеса Даяна и " Последна нощ в Сохо ". 

Наградите носят името на родения в Кардиф музикант Айвър Новело, изявявал се при започване на 20-и век. Отличията, присъждани от Британската академия за композитори и създатели на песни (BASCA), ще бъдат раздадени за 67-и път на 19 май в Лондон, добавя Българска телеграфна агенция. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР