Певиците от поп-фолк индустрията смениха попрището си и станаха актриси.

...
Певиците от поп-фолк индустрията смениха попрището си и станаха актриси.
Коментари Харесай

Фолкаджийки превзеха сериалите

Певиците от поп-фолк промишлеността смениха попрището си и станаха актриси. Андреа и Камелия към този момент пробваха от удоволствието да бъдат кино звезди, разяснява вестник „ Марица”. Половинката на Кубрат Пулев е част от екипа на сериала „ Столичани допълнително “.



Изпълнителката ще се появи в четвъртия епизод от сезон 12 на поредицата, който ще се излъчи довечера. Тя ще се превъплъти във водеща на четворна сватбена гала. От филмовия откъс на серията проличава по какъв начин попфолк звездата бракосъчетава част от семейство Чеканови, баба Марийка и Фридрих, а също Радко и бежанката Зухра. От другата страна са Спас Лютов и Йовка, Гришата пък взима за негова брачна половинка Гретхен. Андреа не се появява за първи път на сцената като актриса. Тя взе участие и в „ Мисия Лондон “, където играе ролята на съветски наемен палач.

Камелия също стана актриса с роля в хитовия сериал „ Скъпи наследници “. Певицата трябваше да изиграе себе си, с цел да изненада жителите на Бели Вит по време на благотворителен мач в селото. Камелия призна, че е трябвало да снимат сцената на минусови температури, а тя била много лятно облечена. Това обаче не попречило на русокосата дама да изиграе ролята си. По-интересното е, че тя се появи на каруца, дърпана от кон. Тези фотоси са я върнали обратно във времето, когато в действителност е пяла на сходна сцена, само че на женитба в ремарке.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР