Певицата Зендая от години си е фактор на музикалната сцена.

...
Певицата Зендая от години си е фактор на музикалната сцена.
Коментари Харесай

Едва на 24 г., а вече е толкова... скъпа! Колко милиона натрупа Зендая и откъде?

Певицата Зендая от години си е фактор на музикалната сцена. Но и освен: тя е в основната роля на мега известния сериал " Еуфория ", взе участие и в два кино лентата за Спайдърмен, както и в " Най-великият шоумен ".

Виж още: Красива и нежна: Саня Борисова като момиче на Бонд

Но когато не записва музика, не се снима във филми или не дефилира по аления килим, Зендая просто обича да се забавлява. Така, както всички останали. Е, с дребна разлика - тя е доста, доста богата. Ама доста! Всъщност звездата на Зендая изгрява преди 11 година Преди да пее и да се снима във филми, тя е била модел, както и се е занимавала съвсем професионално с танци. 

Виж още: Мария Калас - една безконечна дива и нейната пагубна обич

Според формалните данни единствено единият от филмите за Спайдърмен, в който се снима, печели над 880 млн. $. В момента текат фотосите и на втория сезон на " Еуфория ", които бяха замразени поради пандемията. За Зендая следва още да продуцира кино лентата " Бяла неистина ", в който ще се споделя за тъмнокожо момиче, което прави всичко по силите си, с цел да учи в лицей в края на 19 век. 

Виж още: И Бела Хадид ли е бременна?! Моделът театралничи със сестра си в прекомерно присъща поза

По време на карантината Зендая и Джон Дейвид Уишънгтън пуснаха кино лентата " Малкълм и Мари ". Доста стрийминг платформи се включиха в наддаването за права над кино лентата, само че в последна сметка завоюва Netflix с оферта от 30 млн. $. 

Да не забравяме, че Зендая беше част и от значително реалити формати. Като в това време музиката не иззостава. Освен това тя е лице на доста фешън и козметични марки. Зендая даже има своя кукла Барби!

Виж още: Саша Грей от дълго време се отхвърли от филмите за възрастни! Но какво се случва със звездата през днешния ден?

Е, какъв брой богата е тъкмо тя? Актрисата, модел и певица е прави оценка на 15 млн. $. Но тя е едвам на 24 година Само можем да си представяме какво благосъстояние ще натрупа, до момента в който навърши 30.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР