Певицата Юнона, която родом е от Казанлък, се оплака в

...
Певицата Юнона, която родом е от Казанлък, се оплака в
Коментари Харесай

Певицата Юнона от морето: Все си трая, но ми писна! Гнусно! 

Певицата Юнона, която родом е от Казанлък, се оплака в профила си във Facebook от цените и обслужването по българското Черноморие. Тя е на отмора в курорта Св. Св. Константин и Елена. 

Вижте какво написа тя, публикуваме го без редакторска интервенция:

“Алергична съм към лактоза. От два дни диря сурогат на мляко без лактоза, с цел да мога да бъда клиент във въпросното заведение. Писна ми и си купих от магазина подобен, с цел да мога да пия фрапе. Току-що за една лъжица кафе и една – захар (3 бучки лед,а тук да не загатваме че го чакаме от 9:00ч) ме таксуваха 5 лева, с наглото пояснение, че не бил ме карал да си нося млякото, а аз от 2 дни го карам да го купи и ще си го платя.

Докато му изяснявам, че поради това безочливо поведение туристи няма да има в България, дори ми върна 50 лева по- малко.  Жалко, че около такива, горят и свястните, а ги има към момента. То по тази причина и румънци, бургазлии и варненци срещнах в Гърция доста. Никога няма да се научите, до момента в който продължавате от ден година да вършиме! Все си търпя, само че към този момент ми е всякога все по- мъчно да почивам по нашето черноморие. Веднъж поради отношението, повторно поради безумните цени и трето - по какъв начин един път не пристигнах тук и още с настаняването не пропуснах да се ядосам, поради дребни кокошкарски истории, които гонят клиента.

Точно преди 2 година На същото място имах още по-гнусна обстановка и се бях зарекла да не пристигам. Накараха ме да си отпиша от booking резервацията в хотела (естествено да не заплащат комисион) след което нямаше вода 24 часа (а си на море, показа си) и изчезна хотелиера и не пожела да ни върне парите (не било негова виновност, обаче знаеше предварително).

Със напън си взех и фактурата, само че те след всичко това знаеха,че ще им пратя инспекция и по тази причина внесоха парите на ръка, а нямаха такова желание  Хора, мислете бе! Що крадете сами от себе си??! Оправете се! Гоните ни. Вредим на стопанската система съществено. И не пищете на следващия ден отново, че страната не Ви пособия! Като се научите да си плащате налозите ще Ви помогне. Ама те ръководещите Ви научиха, щото и те 30 година не стопираха да грабят и продават страната. Гнусно!!!!

Без опрощение!!!!! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР