Певицата винаги е отбелязвала, че не може да се лиши

...
Певицата винаги е отбелязвала, че не може да се лиши
Коментари Харесай

Фенове попиляха Преслава заради новите й зъби: Изглеждаш като коня Росинант!

Певицата постоянно е отбелязвала, че не може да се лиши от едно от най-ценните си оръжия – усмивката, само че мненията за новите й зъби са много противиречиви. „ Няма нищо общо със остарялата Преслава. Не стига, че стана като Майкъл Джексън с несполучливата си промяна на носа, ами в този момент наподобява като коня Росинант. Направо е плашеща. Загрози си с тези корекции “, цъка с език обожател на изпълнителката на „ Дяволско предпочитание “.

Пайнерката е похарчила освен крупна сума пари, само че всичко това й е коствало и страдания на зъболекарския стол. В момента Преслава е като нова, само че това по никакъв начин не се харесва на почитателите й. Добричлийката се е трансформирала в женския вид на Благо Джизъса, чиито зъби са като на анимационен герои и бели като тоалетна паница.
Звездата на фолка доста желала да има холивудска усмивка, по тази причина въобще не се и замислила дали да се подложи на мъчителната намеса. Тя доста си харесвала новите зъби, както и носа, макар рецензията, която отнесе за интервенцията, писа Уикенд.

Наскоро звездата на „ Пайнер” разгласява своя фотография със сватбена рокля. Това незабавно породи клюки, че се е омъжила за приятеля си Павел. „ Не е правилно, не съм се омъжила! ", отсече Преслава. Изпълнителката на шлагера „ Новата ти " признава, че приготвят легализиране на връзката им и поради това е мерила булчинска рокля. Подробности към това по кое време и къде ще се реализира сключването на брака сред нея и Павел няма. Преслава не желае да разгласява решението, което двамата към този момент са взели, най-малко не и на този стадий.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР