Певицата Виктория се включва в инициативата За Една от 8

...
Певицата Виктория се включва в инициативата За Една от 8
Коментари Харесай

Виктория предлага уникална плоча на търг в подкрепа на жените с рак на гърдата

Певицата Виктория се включва в самодейността „ За Една от 8 всеки ден “, която набира средства в поддръжка на идеята на фондация „ Една от 8 “ и на дамите с рак на гърдата. Тя подари за идеята своя персонална движимост – плоча на сингъла ѝ „ “ - песента, с която трябваше да показа България на анулираното издание на състезанието Евровизия през 2020.

За плочата, която е част от лимитирана сбирка с 25 бройки, може да се наддава в границите на идващите 24 часа на уеб страницата на „ Една от 8 “ –.

В търга с персонални предмети ще се включат още известните българи. Сред тях са Орлин Павлов, Божана Кацарова, Ивайло Захариев, Ромина Андонова, Графа, Михаела Филева, Йоана Темелкова, Ивет Горанова, Диана Любенова, Дария Симеонова, Фики, Яна Титова, Гергана Турийска, Прея, Стефани Кирякова и още доста други емблематични български звезди.

До момента, с помощта на непрекъснатите си старания, Фондация „ Една от 8 “ е предоставила над 10 600 на практика и осведомителни съвещания, 4455 психически съвещания. Раздала е над 6000 профилирани сутиени, тюрбани, перуки и аксесоари. Всичко това е допустимо с помощта на корпоративните дарения на сътрудниците на Фондацията и даренията на хиляди частни лица, припознали идеята.

Виктория доби известност в Европа след присъединяване си на Евровизия през 2020 и 2021 година. В средата на лятото тя показа новата си ария How to Ruin a Life ” , по която работи с шведски и американски екипи . Певицата и екипът ѝ работят интензивно по музикалното видео на песента, което се чака да бъде показано през ноември.

Официалното аудио на песента „ How to Ruin a Life “ в YouTube:

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР