Певицата Виктория представи новата си песен How to Ruin a

...
Певицата Виктория представи новата си песен How to Ruin a
Коментари Харесай

Виктория от Варна с нова песен How to Ruin a Life с участието на актьора Филип Буков

Певицата Виктория показа новата си ария " How to Ruin a Life ". Българските и интернационалните ѝ почитатели към този момент могат да я слушат в YouTube, Spotify, Deezer, Apple Music и Tidal. 

На обложката на " How to Ruin a Life " Виктория си партнира с известния млад български артист Филип Буков. Той взе участие в сериалa " Татковци “ и е спряган за новия " Ерген “ в хитовото риалити, излъчено за първи път в България тази пролет.

Виктория споделя за песента: " Дълго работихме по този сингъл и съм доста щастлива, че най-сетне можем да го споделим със света. Много от моите почитатели, сътрудници и другари са сюрпризирани по какъв начин звучи " How to Ruin a Life “ и ме виждат в по-различна светлина. В друга светлина съм и във фотосесията за клипа. На мотор и с екранен сътрудник. Това нямаше да бъде допустимо без поддръжката на Хонда България и присъединяване на Филип. Много съм признателна на всички, които направиха " How to Ruin a Life "   действителност. “ 

Виктория добавя: " Не се изненадвайте да ме виждате на мотор. Карам курсове и се надявам скоро да имам и собствен. “

Песента на Виктория " How to Ruin a Life " към този момент е в българския и интернационален радио ефир. Певицата на Ligna Studios ще има опция да я изпее онлайн пред интернационална аудитория по време на идните си участия в Португалия и Дания и пред българските си почитатели по време на участията си в страната лятото.

Музиката и текста на " How to Ruin a Life " са дело на Виктория, шведските композитори Оливър Бьорквал и Хелена Ларсон, както и американката Софи Хинтц.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР