Певицата Весела Бонева и Явор Велчев-Яви станаха родители на първия

...
Певицата Весела Бонева и Явор Велчев-Яви станаха родители на първия
Коментари Харесай

Веси Бонева стана майка за пръв път

Певицата Весела Бонева и Явор Велчев-Яви станаха родители на първия си наследник Дариел. Бебето се е родило на 30 септември в 15:27 часа, оповестява радостната майка във Facebook със фотоси от изпиването от болничното заведение. Гордите родители благодариха от все сърце на медиците, които са се погрижили за тях - доктор Илияна Мазнейкова, доктор Александър Кобаков и на целия екип, взел участие в раждането и грижите в първите дни от живота на новото попълнение в фамилията.

Най-щастливото събитие в нашия живот - Дариел Яворов Велчев проплака за първи път на 30.09.2020 от златните ръце на доктор...
Публикувахте от в

„ Живота за нас стартира изначало, възприятието е неописуемо! По-щастливи не сме били! “, написа Веси Бонева. „ Сърцето ми тупти с нова мощ! “ я поддържа и Явор като също благодари на екипа, който се грижи за „ първите минути на новородените мини човечета “.

Само преди броени дни, в един и същи ден, на 27 септември, в МБАЛ „ Света София “ проплакаха и две бебета на артистични фамилии – дъщерята на Весела Бабинова - Йоана и синът на Луиза Григорова-Макариев - Бран, напомня trafficnews.bg.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР