Певицата Весела Бонева и сестра й Ваня разкриха смразяващи подробности

...
Певицата Весела Бонева и сестра й Ваня разкриха смразяващи подробности
Коментари Харесай

Певицата Веси Бонева и сестра й говорят за смъртта на майка им

Певицата Весела Бонева и сестра й Ваня разкриха смразяващи детайлности за гибелта на майка им Венета. Припомняме, че в края на месец октомври 2022 година дамата постави завършек на живота си. Оказва се, че зад това решение се крие междусъседски спор. Сестрите приказват в ефира на bTV за проблемите, които са унищожили живота на майка им, а и на още едно семейство. Смъртните случаи в къщата са три, а съгласно тях виновникът е един. Веси и Ваня вземат решение да дадат публичност на проблемите с техния комшия – господин Елкин, тъй като той прекатурва живота им.

Двете описват, че Венета и съседите й на втория етаж имат спор с техния комшия, който е закупил част от имота до тях и направил магазин. Започнали да се събират шумни компании, а Венета няколко пъти правила устни молби това да се приключи. По-късно подала и тъжби в полицията, които пък ядосали и разгневили притежателя на парцела. 

" Нашата мама не е измежду нас, светла й памет. Тя беше жертва на психическо принуждение от съседски спор. Ние не желаеме да продължаваме тази война, тя не е нашата ", обявиха сестрите. 

" Майка ни беше ужасно дисциплинирана жена, доста виновна. За нея фамилията беше преди всичко - да бъдем обгрижени. Тя си имаше своята общественост във фризьорския салон, повдигаше духа на всеки, който сядаше на нейния стол. Това може да го удостовери всеки клиент. Срещата на компликация и несъответстващата и неработеща система я пречупи. Затова взехме решение да приказваме ", допълват още те. 

Съседът поставил железна врата с ключ и дал подобен на съседите на Венета, само че им забранил да пускат Венета и нейното семейство. 

" През последните два месеца рухна и към този момент имаше проблеми с нервите. Беше подложена на ужасяващ душевен тормоз - поставяха умрели животни във въздуховода, с цел да мирише и да припомня на нещо гнило. Една вечер в салона е била застрашена и физически, тя има извадено здравно, че е била стискана за гушата ", споделят Ваня и Весела. 

" Решихме да дадем фризьорския салон чартърен и водата беше спряна. Основният кран е в неговата част на парцела, а на нас не ни се обезпечава достъп ", споделят сестрите, които разкриват, че разногласието със съседът продължава и след гибелта на тяхната майка.  

" Г-жа Бонева подаде тъжба в полицията и тогава се стартира с слагането на огради. Беше й взел и телефона, защото тя правела фотоси. Дойде полиция и го помоли да върне телефона. Той постави железна врата и ни даде ключове, като ни забрани да дадем подобен на Венета и неговото семейство.

Сложи камери, с цел да следи дали тя ще минава през вратата. Доколкото знам, той е работил в правосъдната система, синът му е прокурор и виждаме липса на правдивост. Който има повече връзки, той печели. След заканите тя споделяше, че е изгубила религия в институциите и се усеща безсилна. Това не й се отрази добре ", споделя съседката от горния етаж, която е била също жертва на съседa. 

Жената се оплака, че след всички тези проблеми нейните родители са били мощно обезпокоени и умряли за къс интервал от време, а самата тя отключила онкологично заболяване. Съседът Илия Елкин е отказал да направи коментар за медията, защото сега текат още две каузи. Но пък съобщи, че майката на Веси Бонева е имала душевен проблеми. Веси Бонева и Ваня желаят правдивост. Певицата насочи в ефир зов за мир, успокоение и съгласие.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР