Певицата Ваня Костова, която всички помним от легендарните ѝ години

...
Певицата Ваня Костова, която всички помним от легендарните ѝ години
Коментари Харесай

Стана ясно каква е причината за внезапната смърт на Ваня Костова

Певицата Ваня Костова, която всички помним от именитите ѝ години с група „ Тоника “ умря точно на Гергьовден на 64 години. Смъртта на изпълнителката пристигна ненадейно, защото стана ясно, че тя и единственият ѝ наследник Боян са приели поканата да вземат участие в телевизионно предаване на 12 май, а също така с неспокойствие се е готвила за концерт в Бургас през август, отдаден на 74-годишнината на композитора Стефан Диомов.

Инфаркт е най-вероятната причина за неочакваната гибел на певицата, написа woman.bg. Нейни близки обаче разкриват, че при започване на април тя се разболяла от COVID-19, и позволяват, че казусът със сърцето може да е постковид синдром. На рождения си ден на 18 април тя към този момент изглеждала изцяло възобновена.

Преди години Ваня Костова разгласи, че е преборила рака. Тогава ставаше дума за израстък в гърдата, който бил заловен в точния момент още през 2015 година, описа именитата изпълнителка. Тогава тя разгласи, че ракът е изцяло лечим, в случай че е заловен в точния момент. Заради две дискови хернии и проблеми с гръбнака изкарала седмица в болница в разгара на пандемията, а след това траяла на домашно лекуване. Така и не се подложила на интервенция, не била и имунизирана против ковид.

Припомняме, че по време на присъединяване си в предаването “ВИП Брадър” Ваня Костова направи хипертонична рецесия поради високо кръвно налягане и се наложи да бъде изведена от шоуто.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР